Stoiximan Super League

Κυκλοφορεί το συλλεκτικό λεύκωμα για τα 60 χρόνια της Α' Εθνικής!

Φόρο τιμής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου -με την κυκλοφορία συλλεκτικού λευκώματος για τα 60 χρόνια της Α’ Εθνικής- αποτείνει η Super League.

Μια όμορφη πρωτοβουλία ενόψει γιορτών πήρε η Super League.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοργανώτρια του πρωταθλήματος, τις προσεχείς μέρες θα κυκλοφορήσει συλλεκτικό λεύκωμα για την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις 240 σελίδες λοιπόν της πολυτελούς έκδοσης θα καταγράφεται όλη η διαδρομή των 60 χρόνων της πρώτης κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Super League αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με ένα συλλεκτικό λεύκωμα 240 σελίδων, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, την αναλυτική παρουσίαση των 60 Πρωταθλημάτων από το 1959 μέχρι το 2019, τις γνωστές αλλά και τις άγνωστες πτυχές όλων των Πρωταθλημάτων, τους πρωταγωνιστές, τα ρεκόρ, τα στατιστικά δεδομένα, αλλά και πολλά στοιχεία, τα οποία συνθέτουν την Ιστορία της Α' Εθνικής.

Το πολυτελές λεύκωμα "60 χρόνια Α' Εθνική" θα κυκλοφορήσει τις προσεχείς ημέρες σε αριθμημένα αντίτυπα και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να το παραγγείλουν, μπορούν να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση social@slgr.gr, με τίτλο "ΛΕΥΚΩΜΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ", με το ονοματεπώνυμό τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού αριθμημένων αντιτύπων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με κριτήριο την ημερομηνία και ώρα αποστολής του email στην ηλεκτρονική διεύθυνση social@slgr.gr με τίτλο "ΛΕΥΚΩΜΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ".

Το συλλεκτικό Λεύκωμα "60 χρόνια Α' Εθνική" κοστίζει 45 ευρώ, συν τα ταχυδρομικά έξοδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x