Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους οπαδούς του Αστέρα για τις τιμές, τις ώρες και τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, εξέδωσε σήμερα η διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Αρκάδων:

«Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης (22/09, 18:15) για την 4η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018/2019, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 15:00 έως και τις 18:15.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τις θύρες 2 & 4 με αξία 10€ και για τις θύρες 1 & 3 με αξία 15€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 16:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 18:15».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ