Οδηγίες αναφορικά με τις ημέρες και ώρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2018-19, προκειμένου να ενημερώσει τους οπαδούς της, πρόσφερε μέσω της σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε σήμερα (24/05), η Λάρισα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «βυσσινί»:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Από την Παρασκευή 25/5/2018 έως και την Τρίτη 19/6/2018 προτεραιότητα να ανανεώσουν έχουν οι παλαιοί κάτοχοι, διατηρώντας έτσι τη θέση τους.

Από την Τετάρτη 20/6/2018 οι εξασφαλισμένες θέσεις των παλαιών κατόχων απελευθερώνονται και είναι διαθέσιμες προς πώληση σε παλαιούς και νέους κατόχους.

Παρατήρηση: Σε όλη τη διάρκεια της ανανέωσης των παλαιών κατόχων των υφιστάμενων θέσεων τους, οποιοσδήποτε παλαιός ή νέος κάτοχος επιθυμεί μπορεί να επιλέγει οποιαδήποτε θέση ήταν ελεύθερη την προηγούμενη σεζόν.

Οι ημέρες, το ωράριο και η τοποθεσία είναι:
Καθημερινές Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός αργιών),
10:00 το πρωί -16:30 το απόγευμα
Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στο AELFCARENA (1ος όροφος)

***Στον χώρο λειτουργεί αναψυκτήριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την ανανέωση ή την αγορά είναι απαραίτητη η προσκόμιση φωτοαντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας και μόνο (για παιδιά απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης).

Επίσης απαιτείται απλά να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ του (δεν απαιτείται προσκόμιση φωτοαντιγράφου)».

TAGS: Λάρισα
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ