Stoiximan Super League

Κύργιας: «Είτε παίζω είτε όχι, αυτό που με νοιάζει είναι να σωθεί ο Απόλλων»

Ο αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης, Μιχάλης Κύργιας, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας αλλά και στην αμυντική προσέγγιση των παιχνιδιών από την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Στην αμυντική προσέγγιση των παιχνιδιών από την ομάδα του αναφέρθηκε ο Μιχάλης Κύργιας.

Ο αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν λογικό να παίξει αμυντικά σε αυτά τα ματς, ωστόσο ανέφερε πως από εδώ και πέρα θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού.

Παράλληλα, ο Κύργιας τοποθετήθηκε και για τους στόχους της Ελαφράς Ταξιαρχίας, λέγοντας πως αυτό ο ίδιος προτιμάει να σωθεί η ομάδα και… ας μην παίζει ο ίδιος!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Κύργιας

«Κατ' αρχάς κάναμε μία αρκετά καλή εμφάνιση, είχαμε συγκεκριμένο πλάνο, να αμυνθούμε και να κλείσουμε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις του Παναθηναϊκού. Τα καταφέραμε καλά, δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένο. Στο β' ανεβήκαμε στο γήπεδο, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες . Είναι μία δύσκολη έδρα, αλλά κάναμε μία καλή προσπάθεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Στα δύο τελευταία ματς το πλάνο μας ήταν κυρίως αμυντικό και να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες κόντρες, όπως συνηθίζεται με αυτές τις ομάδες. Λέμε για πίστωση χρόνου συνεχώς, είναι κι αυτό μέσα στο παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι στεκόμαστε καλά και είναι θέμα το πώς αντιμετωπίζεις το κάθε παιχνίδι.

Στο επόμενο παιχνίδι σίγουρα δεν θα είναι αυτό το πλάνο γιατί όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ είσαι πιο συγκεντρωμένος στο αμυντικό κομμάτι. Κάναμε καλή εμφάνιση γιατί είχαμε δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και αμυντικά ήμασταν πολύ καλά. Είναι κακό να δεχόμαστε γκολ από στημένο αλλά είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα παλέψαμε το ματς. Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, την αγαπάω, έχω περάσει ωραίες στιγμές. Το μόνο που με νοιάζει είναι είτε παίζω είτε δεν παίζω η ομάδα μου να συγκεντρώνει βαθμούς για να πετύχει τον στόχο της αυτή τη χρονιά. Εύχομαι να μείνουμε και να καθιερωθούμε στην κατηγορία και το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε πόντους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x