Stoiximan Super League

Κυριάκος στον ΣΠΟΡ FM για την παρουσία Μίχελ στη δεξίωση Μαρινάκη: Ο ΠΑΟΚ δεν απολογείται σε κανέναν

Δημοσίευμα με στόχο να κάνει πολιτική χαρακτήρισε αυτό για την παρουσία Μίχελ στη δεξίωση Μαρινάκη ο Κυριάκος Κυριάκος. Την περιέγραψε ως τυχαίο γεγονός και είπε ότι ο ΠΑΟΚ δεν απολογείται σε κανέναν.

Ως ανάξιο αναλυτικού σχολιασμού παρουσίασε ο Κυριάκος Κυριάκος το γεγονός της παρουσίας του Λούμπος Μίχελ στη δεξίωση που παρέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα μέλη της ECA στο Χίλτον.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Βέργη-Βάιο Τσούτσικα, ο διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟΚ τόνισε ότι το δημοσίευμα που αναφέρεται στο συγκεκριμένο συμβάν είχε στόχο να κάνει πολιτική.

Περιέγραψε λοιπόν ως τυχαίο γεγονός την συνύπαρξη του τεχνικού διευθυντή της ομάδας με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τόνισε ότι βάσει των συγκρούσεων και της στάσης του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα, εκείνος δεν έχει να απολογηθεί σε κανένα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος για το θέμα

«Καταρχάς, θα είμαστε σε καλύτερο δρόμο όταν θα σταματήσουμε να κάνουμε την τρίχα, τριχιά. Θα σας έβαζα να ανοίξετε τώρα το δημοσίευμα το οποίο αποκαλύπτει σε εισαγωγικά αυτού του είδους τη συνάντηση και μόλις διαβάσετε την πρώτη πρόταση θα καταλάβετε ότι δεν είναι ένα δημοσίευμα που έχει στόχο να αποκαλύψει την είδηση, αλλά να κάνει πολιτική. Το αφήνω παραπέρα.

Η ECA είχε γενική συνέλευση στην Αθήνα και στο Χίλτον. Όλοι οι άνθρωποι που ήρθαν εκτός Αθηνών στη γενική συνέλευση, μεταξύ των οποίων η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ, ο κ. Μίχελ και ο κ. Μαυρομάτης, έμειναν στο Χίλτον και όπως ξέρετε το ξενοδοχείο το βράδυ έχει ένα χώρο να πιεις ποτό. Όντως εκεί έγινε προφανώς η εκδήλωση του Ολυμπιακού, όντως όλοι οι άνθρωποι ήταν εκεί. Δεν είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να μας οδηγήσει σε σχολιασμό ή σε αυτού του τύπου την απολογία. Η ΑΕΚ νομίζω δεν είναι μέλος της ECA.

Σε όλη αυτή την κουβέντα, έχω τη σιγουριά ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που δεν έχει να απολογηθεί για τη στάση του σε κανέναν και για τίποτα. Εξαρχής ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα που ήρθε έστω και με καταγγελτικό τρόπο και μετά με πιο δημιουργικό, να θέσει επί τάπητος τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, των σχέσεων των ομάδων, αντιδρούσε στα σκάνδαλα και τις αποφάσεις οργάνων και διαιτητών, στη σκανδαλώδη λειτουργία της ΕΠΟ, θυσίασε βαθμούς πολύτιμους δικούς του και τιμωρίες, όχι μόνο τα τελευταία χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που δεν έχει να αποδείξει κάτι. Ο κ. Μίχελ δεν πήγε καν προσκεκλημένος του Ολυμπιακού, για να το βάλουμε στη σωστή βάση. Αλλά και να πήγαινε, αυτό θα σας έλεγα, ως ένα μέλος της ECA, μεταξύ των υπολοίπων 250 ανθρώπων που ήταν εκεί, δεν θα ήταν κάποιος λόγος να απολογηθούμε.

Σας λέω, για οποιονδήποτε θέλει να κάνει πολιτική πάνω στο συγκεκριμένο θέμα των σχέσεων του ΠΑΟΚ με τις υπόλοιπες ομάδες: Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρη άποψη από την αρχή, ήρθε εξαρχής στις συγκρούσεις που έπρεπε σε νόμιμα πλαίσια και με πολύ περισσότερο κόπο, στο να ξεκινάει αυτού του είδους η καταγγελία από τη Θεσσαλονίκη και ενδεχομένως να φτάνει σε εσάς λίγο πιο… αχνή, απ’ ότι να ξεκινάει από εκεί δίπλα σας.

Κόντρα σε πάρα πολλά πράγματα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε και έβαλε στην κουβέντα τα πράγματα που έπρεπε να μπουν, ένα εκ των οποίων είναι και τα σημερινά που θα συζητηθούν στη Λίγκα και επειδή ο ΠΑΟΚ πληρώσει αυτή τη στάση, είναι και ο μόνος που δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα. Ο ΠΑΟΚ δεν άλλαξε τις δημόσιες σχέσεις του για να κερδίσει αξιώματα, σπόρια στο γήπεδο ή οτιδήποτε άλλο. Ο ΠΑΟΚ έχει συνεπή στάση, μπορούν να συμφωνήσουν όλοι μαζί μας; Μακάρι. Γιατί αποδεδειγμένα ό,τι έχουμε προτείνει και ό,τι έχει εφαρμοστεί απ’ αυτά έχει συμβάλλει στη βελτίωση του ποδοσφαίρου».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x