Ισπανία

Κύριος ο Ζιντάν: Η… αναμονή και ο ιδιαίτερος αποχαιρετισμός στον Ινιέστα (pic)

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης περίμενε υπομονετικά στην είσοδο των αποδυτηρίων, για να αποχαιρετήσει τον Ισπανό μετά το τελευταίο του clasico.

Έδειξε την κλάση του μετά το clasico ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος προπονητής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του ματς, αφήνοντας την Μπαρτσελόνα να πανηγυρίζει με τον κόσμο της. Δεν έφυγε όμως για τα αποδυτήρια, αφού είχε ένα ιδιαίτερο αντίο να πει.

Την ώρα που όλες οι κάμερες ήταν στραμμένες στο πάρτι των «μπλαουγκράνα» -και όχι πάνω του-, ο Ζινεντίν Ζιντάν περίμενε υπομονετικά τον Αντρές Ινιέστα, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο μεγάλο ισπανικό ντέρμπι.

Μετά από αναμονή πέντε λεπτών, οι δύο θρύλοι του ποδοσφαίρου συναντήθηκαν και αντάλλαξαν μια θερμή αγκαλιά, ανταλλάζοντας, πιθανότατα, ευχές για το μέλλον τους.

inner

Μάλιστα, ο Ζιντάν είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Αντρές Ινιέστα και νωρίτερα, δηλώνοντας στα ισπανικά Μέσα: «Είναι ένας παίκτης που όλοι έχουν θαυμάσει. Δεν είναι σαν έναν οποιοδήποτε παλιό παίκτη, με δεδομένα αυτά που έχει πετύχει και το τι άνθρωπος είναι. Όλοι ξέρουμε τι είναι. Θέλω να τον συγχαρώ για την καριέρα του και να του ευχηθώ καλή τύχη για το μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x