Stoiximan Super League

Κωνσταντινίδης: «Συγγνώμη στον κόσμο του Άρη»

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ξεκαθάρισε πως η εμφάνιση του Άρη δεν αρμόζει σε ομάδα που θέλει να διεκδικήσει πράγματα και απολογήθηκε στους οπαδούς για αυτήν!

Συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη για την ευρεία ήττα από την ΑΕΚ με 4-0 στο ΟΑΚΑ ζήτησε, μέσω των δηλώσεών του στην κάμερα της Nova, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης! Μάλιστα, ο 25χρονος αμυντικός επισήμανε ότι θα πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» να είναι πιο έξυπνοι στο μέλλον…

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωνσταντινίδης:

Για την ήττα: «Αυτό που θέλω να πω, είναι μία συγγνώμη στον κόσμο. Δεν είναι εμφάνιση ομάδας που θέλει να διεκδικήσει πράγματα. Είναι ένα βαρύ σκορ και μία άσχημη βραδιά για εμάς. Δεν κάναμε τίποτα στο δεύτερο από αυτά που δείξαμε στο πρώτο».

Για το δεύτερο ημίχρονο: «Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το σκορ, βάσει της εικόνας του πρώτου μέρους. Αλλά από ένα στημένο ήρθε το δεύτερο γκολ και η ομάδα δεν αντέδρασε όπως έπρεπε».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη και την προσπάθεια του να παίξει ποδόσφαιρο: «Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και αυτό πρέπει να κάνει. Πρέπει όμως να είμαστε πιο έξυπνοι. Δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η εικόνα μετά το 2-0».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Εχουμε πρώτα ένα ματς Κυπέλλου στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε και μετά να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x