Stoiximan Super League

Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM: «Πώς γίνεται να μειώσω ή να κατηγορήσω τον Κότσαρη;»

Τους λόγους για τους οποίους εξέφρασε την άποψη ότι αν ο Σωκράτης Διούδης δεν είχε τραυματιστεί, ο Παναθηναϊκός θα είχε κερδίσει στο ντέρμπι, εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Νέα παρέμβαση του Βασίλη Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αυτή τη φορά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους εξέφρασε την άποψη ότι αν ο Σωκράτης Διούδης δεν είχε αποχωρήσει με τραυματισμό από το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός θα είχε καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από το Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνου στην εκπομπή «Να τα λέτε, να τα γράφετε» του ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο

«Με ρώτησαν για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Είδα ότι ο Παναθηναϊκός, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, με τα 9 λεπτά καθυστερήσεις, ισοφαρίστηκε.

Μπορούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος η ομάδα. Πιστεύω ότι αν έπαιζε ο Διούδης, θα μπορούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, με τις σέντρες του Ολυμπιακού, τους κεντρικούς αμυντικούς που ανέβηκαν ψηλά και τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής του, λόγω της εμπειρίας του Διούδη, θα μπορούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Απεναντίας είπα ότι ο Κότσαρης έκανε μία εκπληκτική απόκρουση στο φάουλ του Χριστοδουλόπουλου. Σίγουρα ο Κότσαρης και ο Ξενόπουλος, τα οποία παιδιά ξέρω, είναι το μέλλον μαζί με τον Διούδη του Παναθηναϊκού.

Πώς μπορώ να κατηγορήσω ή να μειώσω τον Κότσαρη; Όταν έχει κάνει και δύο εκπληκτικές αποκρούσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα…
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x