Europa League

Κωνσταντόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Να εκμεταλλευτεί την έδρα του ο Ολυμπιακός, δύσκολη η Μπέρνλι»

Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, Μπέρνλι, αλλά και το φαβορί και της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, Μάνστεστερ Σίτι.

Τη σημασία του θετικού αποτελέσματος μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό, τόνισε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Σωτήρη Ταμπάκο και Σωτήρη Κωσταβάρα.

Ο τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο, γνωρίζει καλά το αγγλικό ποδόσφαιρο. Σχολίασε τον τρόπο παιχνιδιού της Μπέρνλι, ενώ αναφέρθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι, την οποία θεωρεί το φαβορί και στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντίμι Κωνσταντόπουλου στον Σωτήρα Ταμπάκο και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για το αν είναι φαβορί και φέτος η Μάντσεστερ Σίτι: «Από πέρυσι ήξεραν οι άλλες ομάδες ότι δεν θα είναι εύκολο να φτάσουν στο επίπεδο της Σίτι, παρόλο που δεν έκανε πολλές μεταγραφές. Οι παίκτες που έχει δένονται κάθε χρόνο όλο και πιο πολύ. Ο προπονητής επίσης, είναι σπουδαίος και βρίσκει νέους τρόπους να κάνει τις αλλαγές που πρέπει με το ρόστερ που έχει».

Για τον Πεπ Γκουαρντιόλα: «Τακτικά είναι ιδιοφυία. Το καλό είναι ότι έχει πάει σε ομάδες με απεριόριστο μπάτζετ και με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Αλλά το γεγονός ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα πάνω από δύο φορές σε κάθε χώρα δείχνει ότι είναι σπουδαίος. Θέλει ειδική μεταχείριση και ικανότητα να χειρίζεσαι τόσο σπουδαίους παίκτες».

Για τον Έντερσον, τον τερματοφύλακα της Σίτι: «Με τα πόδια είναι απίστευτος. Η απόσταση που μπορεί να χτυπήσει τη μπάλα και με τόση ακρίβεια είναι μοναδικό. Γενικά αυτό που μου αρέσει είναι η ηρεμία του, ειδικά για το νεαρό της ηλικίας του και θα βελτιωθεί κι άλλο. Ο Πεπ έχει δείξει, σε όλες τις ομάδες που έχει πάει, ότι θέλει ο τερματοφύλακας να συμμετέχει στη ροή του αγώνα».

Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Μπέρνλι: «Έχει κάνει πολλά βήματα στο να βελτιωθεί όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε χρόνο σταδιακά βελτιώνεται και η οργάνωση που έχει. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι ο κλασικός αγγλικός. Είναι δεμένη ομάδα, δύσκολη στο να σπάσεις την άμυνά της. Χρησιμοποιεί σέντρες, διαγώνιες μπαλιές, δύναμη και ταχύτητα. Ο Ολυμπιακός έχει διαφορετικό στυλ. Δεν θα είναι εύκολο. Θεωρώ ότι θα είναι δύο αμφίρροπα παιχνίδια».

Για τις πιθανότητες που δίνει στον Ολυμπιακό: «Αν καταφέρουν να δαμάσουν τη Μπέρνλι μέσα στο γήπεδό τους, ναι. Στο πρώτο παιχνίδι θα χρειαστούν αβαντάζ, γιατί δεν ξέρω πως θα καθαρίσουν το παιχνίδι στη έδρα της Μπέρνλι. Αν καταφέρουν να εκμεταλλευτούν το ‘Καραϊσκάκης’ θα είναι πιο εύκολο. Γιατί θα είναι δύσκολη ρεβάνς. Μόλις είδα ότι η Μπέρνλι ηττήθηκε από τη Γουότφορντ με 3-1 μέσα στο γήπεδό της, ξαφνιάστηκα».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλές αλλαγές: «Δεν ξέρω αν θα είναι καλό ή κακό ότι έχει αλλαγές η ομάδα και πόσο χρόνο χρειάζεται για να δέσει. Μπορεί να είναι και καλό. Να υπάρχει ανταγωνισμός για να κρατήσουν τις θέσεις τους οι ποδοσφαιριστές».

Για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται: «Όσο είμαι σε καλή κατάσταση θα συνεχίσω. Έχω καλή σχέση με την ομάδα και τους οπαδούς. Θα δούμε. Όταν σταματήσω, πάντως, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x