Stoiximan Super League

Κωστένογλου: «Ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας»

Συγχαρητήρια για τη νίκη επί της Λαμίας και σύνθημα για ανάλογη συνέχεια έδωσε στους παίκτες του ο Νίκος Κωστένογλου, στην έναρξη της προετοιμασίας για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Μήνυμα για νικηφόρα συνέχεια έστειλε στους παίκτες του ο Νίκος Κωστένογλου, κατά την έναρξη της προετοιμασίας για το ματς με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του στο ματς με τη Λαμία και δεν το έκρυψε από τους παίκτες του, ζητώντας τους να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο.

«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και για τη νίκη. Είναι σημαντικό το γεγονός πως πήραμε τη νίκη σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν εύκολο και που το ξέραμε πως δεν θα ήταν», ανέφερε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την «Ώρα για σπορ», ενώ για τη συνέχεια τόνισε:

«Ξέρετε πως ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και την ίδια συγκέντρωση και πρέπει να προετοιμάσουμε και να δουλέψουμε σωστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x