Stoiximan Super League

Κώτσιρας στον ΣΠΟΡ FM: «Δείξαμε ότι ο Αστέρας είναι ομάδα με λύσεις και ποιότητα»

Για την χθεσινή πολύ καλή εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και την συνολική πορεία των Αρκάδων τη φετινή σεζόν μίλησε στο ΣΠΟΡ FM ο Γιάννης Κώτσιρας.

Μία ομάδα με ποιότητα και λύσεις, που έχει τη δυνατότητα να κοιτάξει κάθε αντίπαλο στα μάτια χαρακτήρισε τον Αστέρα Τρίπολης ο Γιάννης Κώτσιρας.

Ο ακραίος αμυντικό των Αρκάδων φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Γιώργου Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα, όπου μίλησε για την χθεσινή πολύ καλή εμφάνιση του Αστέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, τον στόχο της κατάληψης μίας θέσης στην πρώτη πεντάδα αλλά και την ομάδα δείχνει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-την τακτική του Αστέρα στο χθεσινό παιχνίδι: «Η εντολή από τον προπονητή ήταν πιέσουμε ψηλά στα πρώτα λεπτά. Δεν θέλαμε να καθίσουμε πίσω και αυτό είναι κάτι που το κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Δείξαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα που κοντράρει στα ίσια κάθε ματς».

-την φετινή παρουσία του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα: «Δουλεύουμε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα, έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία. Έχουμε την ποιότητα και τις λύσεις για να παρουσιάζουμε εικόνα αντίστοιχη με την χθεσινή».

-το αν είναι εφικτός ο στόχος της πεντάδας: «Η ομάδα είναι καλά, οι παίκτες μεταξύ μας έχουμε καλές σχέσεις. Θα κάνουμε το ταμείο μας στο τέλος, θα προσπαθήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε και ό,τι είναι να έρθει θα έρθει».

-την παρουσία του Κέβιν Μιραλάς: «του Μιραλάς του λείπει ο ρυθμός και τα πατήματα. Όσο περνά ο καιρός θα γίνεται συνεχώς καλύτερος».

-το ποιος εκ των Μιραλάς και Πάρντο προκάλεσε περισσότερα προβλήματα: «Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες με μεγάλη καριέρα στην πλάτη τους και ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά για αυτό πρέπει αν είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος».

-τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Τα προηγούμενα χρόνια έπαιζα ως ακραίος και ως μπακ. Αυτό που θέλω εγώ είναι να αγωνίζομαι. Το που είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο προπονητής. Μου αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά ωστόσο και πίσω είναι το ίδιο καλά».

-το αν ονειρεύεται μια μεταγραφή στo μέλλον: «Το σημαντικό είναι να δουλεύεις και από εκεί και πέρα ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x