Γενικά

Λ.Α. Γκάλαξι: «Θέλουμε να κρατήσουμε τον Ιμπραΐμοβιτς»

Στις προσπάθειες που κάνουν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι να κρατήσουν στο δυναμικό τους τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναφέρθηκε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Γιόβαν Κιρόβσκι.

Το τελευταίο καιρό «οργιάζουν» οι φήμες που θέλουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να φεύγει από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και να "μετακομίζει" στην Ιταλία για λογαριασμό της Μίλαν.

Μάλιστα, ο γνωστός ατζέντης του Σουηδού σούπερ σταρ, Μίνο Ραϊόλα, είχε συνάντηση τη Δευτέρα με εκπροσώπους των Μιλανέζων για να συζητήσουν αρκετά θέματα, μεταξύ των οποίων και μια πιθανή μεταγραφή του πελάτη του.

Ωστόσο, με συνέντευξη του σε ιταλικά Μέσα, ο τεχνικός διευθυντής των Γκάλαξι, Γιόβαν Κιρόβσκι, δήλωσε πως θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον 37χρονο επιθετικό στις ΗΠΑ, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεσμεύεται με ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας φανταστικός παίκτης τόσο για εμάς όσο και για ολόκληρο το αμερικανικό πρωτάθλημα. Είναι ο καλύτερος παίκτης που θα μπορούσε να έρθει στο MLS. Είναι «κίλερ» θέλει πάντα να σκοράρει και να νικά», ανέφερε αρχικά ο 42χρονος και συμπλήρωσε πως: «Το συμβόλαιο του δεν λήγει φέτος καθώς έχει ισχύ για ακόμα ένα χρόνο. Θέλουμε να είναι χαρούμενος στην ομάδα μας και δουλεύουμε πάνω σε αυτό για να συνεχίσει να αγωνίζεται με τους Γκάλαξι».

«Είναι ένας μοναδικός ποδοσφαιριστής. Το να σκοράρει τόσα γκολ και να μοιράζει ασίστ στην ηλικία του, μετά τον τραυματισμό του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι απίστευτο. Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί παίκτες αλλά κανείς δεν είναι σαν και αυτόν» πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x