Stoiximan Super League

Λαβωμένοι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στον «τελικό»

Από τρεις ηχηρές απουσίες θα έχουν στο τελευταίο ματς της σεζόν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, όπου ένας από τους δύο θα καπαρώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Το βράδυ της Τρίτης θα ξέρουμε ποιος εκ των ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκού θα πάει στα προκριματικά του Champions League. Ο Δικέφαλος του βορρά βολεύεται και με ισοπαλία, ενώ το τριφύλλι θέλει μόνο διπλό στην Θεσσαλονίκη.

Πάντως και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν λαβωμένες στην Τούμπα!

Ο Τζαβέλλας αποβλήθηκε απόψε κόντρα στην ΑΕΚ και δεν παίζει στον «τελικό» για το... σεντόνι. Όπως το ίδιο θα συμβεί και με τους Μακ-Κάτσε, οι οποίοι θα αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους λόγω Euro, από τη στιγμή που οι ομοσπονδίες Σλοβακίας και Αλβανίας δεν επέτρεψαν την περαιτέρω παραμονή τους.

Από την άλλη, προβλήματα έχει και ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό. Μπεργκ, Βιγιαφάνιες και Ταυλαρίδης (πέραν των Πράνιτς-Τελάντερ που δεν πρόκειται ούτως ή άλλως να παίξουν) είναι εξίσου τιμωρημένοι και θα λείψουν. «Αστερίσκος» υπάρχει για τον «Βίγια», καθώς η πράσινη ΠΑΕ έχει ασκήσει έφεση για να πέσει η ποινή δύο αγωνιστικών (έχοντας εκτίσει την πρώτη σήμερα με τον Πανιώνιο) και να μπορέσει να παίξει την Τρίτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x