Stoiximan Super League

Λαβωμένος με Βέροια ο Παναθηναϊκός (audio)

Σίγουρα δύο, ίσως και τρεις οι απουσίες βασικών παικτών του Παναθηναϊκού ενόψει Βέροιας. «Ανεβαίνει» ο Μπεργκ που ξεπέρασε τον πυρετό.

Δεν έφτανε η «σφαγή» στην Λιέγη και η απώλεια βαθμών με το… έτσι θέλω, ήρθαν και τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό ενόψει της συνέχειας. Οι Ζέκα και Σάμπα υπέστησαν θλάση στο δικέφαλο και είναι δεδομένα νοκ-άουτ από το παιχνίδι της Δευτέρας με την Βέροια για τη Σούπερ Λίγκα.

Αμφότεροι, αύριο, θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η κατάστασή τους και να γίνει «επίσημη» εκτίμησης της επανόδου τους στην αγωνιστική δράση (με το… βλέμμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 6 Νοεμβρίου).

Από ‘κει και πέρα, ο Λεντέσμα ταλαιπωρείται από τράβηγμα στο δικέφαλο και σήμερα έκανε θεραπεία. Το πρόβλημά του δεν είναι σοβαρό, ωστόσο δεδομένου πως απομένουν μόλις τρεις μέρες για την αναμέτρηση με την «βασίλισσα του βορρά», ο Αργεντινός χαφ είναι εξαιρετικά αμφίβολος και ουσιαστικά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον «Στράμα», πάντως, να μην θέλει να πάρει ρίσκα με την περίπτωσή του.

Όσον αφορά τον Μπεργκ που λόγω ίωσης δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Σταντάρ, σήμερα ήταν καλύτερα. Δεν έχει πυρετό, ο οργανισμός του δείχνει να παίρνει τα πάνω του και εκτιμάται πως από το Σάββατο θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά και ουσιαστικά να... φωνάξει «παρών» για το παιχνίδι της Δευτέρας.

Ακούστε τι μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νιλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x