Stoiximan Super League

Λαβωμένος ΠΑΟΚ στη «δοκιμασία» της Ξάνθης

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται να την πετύχει σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Ξάνθης. Οκτώ παίκτες δεν υπολογίζει ο Λουτσέσκου!

Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν πετύχει ακόμα την πρώτη τους νίκη μακριά από την Τούμπα, κάτι που φιλοδοξούν απέναντι στην Ξάνθη που δείχνει ικανή να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Τα προβλήματα δεν σταματούν για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος θα ταξιδέψει στην ακριτική πόλη χωρίς οκτώ παίκτες.

Πρόκειται για τους Πρίγιοβιτς, Κάτσε, Σαμπράνο, Πούγγουρα, Λέοβατς, Λεβέκ, Σιαμπάνη και Κάμπος. Κάπως έτσι είναι ανοιχτές πολλές θέσει στην ενδεκάδα, κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια. Τσίμιροτ και Πέλκας φαίνεται πως θα αγωνιστούν ως βασικοί, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις διεκδικούν οι Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μακ, Κουλούρης, ακόμη και ο Λημνιός που ξεχώρισε κόντρα στον Αιγινιακό.

Το σημερινό παιχνίδι θεωρείται κρίσιμο για τον Λουτσέσκου, αφού αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει στην Ξάνθη κάποιοι εκτιμούν ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα και στη θέση του θα έρθει άλλος προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x