Βέλγιο

Λαΐφης: «Ήταν ο πρώτος στόχος μου να μείνω στην Σταντάρ»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη μεταγραφή του στην Σταντάρ Λιέγης δήλωσε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ομάδας για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του.

Λίγη ώρα αφότου η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Κωνσταντίνου Λαϊφη από τον Ολυμπιακό, ο ποδοσφαιριστής μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου για τα συναισθήματά του και τους επόμενους στόχους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Λαΐφη:

Για το πώς νιώθει με τη μετεγγραφή του στην Σταντάρ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το ήθελα, το επιζητούσα συνεχώς και ευτυχώς που έγινε στο τέλος. Είχαμε υπογράψει προσύμφωνο με την Σταντάρ. Ήταν ο πρώτος μου στόχος να μείνω εδώ. Αυτό επιδίωκα σε κάθε παιχνίδι και νομίζω δικαιώνομαι. Τώρα, πάμε γι’ άλλους πιο μεγάλους στόχους».

Για το γεγονός ότι έχει αρκετές συμμετοχές και πάει καλά η Σταντάρ Λιέγης: «Στα τελευταία παιχνίδια κερδίζουμε συνέχεια. Απομένουν τρία παιχνίδια και πάμε για το καλύτερο και γιατί όχι ακόμα και για το πρωτάθλημα».

Για τα τρία παιχνίδια που απομένουν και την πιθανότητα κατάκτησης του πρωταθλήματος (η Σταντάρ είναι τρίτη, πίσω από Μπριζ και Άντερλεχτ): «Ναι, απομένουν τρία παιχνίδια και εχουμε τους δύο πρώτους. Με σερί τριών νικών, όλα είναι πιθανά».

Για μεταγραφή σε άλλη ομάδα: «Αυτό που ήθελα να γίνει, έγινε. Τώρα για άλλη μετεγγραφή, αν είναι να γίνει θα γίνει. Εγώ είμαι έτοιμος και όποτε έρθει καλοδεχούμενη».

Για το γεγονός ότι προβάλλεται και η Κύπρος με τέτοιες μετεγγραφές: «Βέβαια, ναι. Τέτοιες μετεγγραφές προβάλουν και την Κύπρο στο εξωτερικό».

Για το αν προτιμά να παίζει στη μεσαία γραμμή: «Εντάξει, αυτό είναι θέμα του προπονητή, εγώ δεν έχω πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x