Ικανοποιημένος από την ζωή στο Βέλγιο και την διετή παρουσία του στην Σταντάρ Λιέγης έχει μείνει ο Κωνσταντίνος Λαΐφης.

Ο Κύπριος αμυντικός έχει αφήσει απολύτως ικανοποιημένους τους ιθύνοντες του βελγικού συλλόγου, οι οποίοι δείχνουν διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα των 1,8 εκατομμυρίων που συμπεριλαμβάνεται στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό και να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Σταντάρ. Έχω την ευκαιρία να παίζω σε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα δούμε τι θα αποφασίσει η διοίκηση της ομάδας κι αν θα αποφασίσει να αγοράσει τα δικαιώματά μου στο τέλος της σεζόν. Προσωπικά θα ήμουν χαρούμενος να παραμείνω στην Λιέγη» ήταν η απάντηση του Λαΐφη σε ερώτηση σχετικά με το αν θα επιθυμούσε να μείνει και την επόμενη σεζόν στη Λιέγη.

Την επιθυμία του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως συμμερίζεται και η διοίκηση των Βέλγων καθώς ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ολιβιέρ Ρενάρ δήλωσε: «Εχουμε τα πάντα υπό έλεγχο στους δανεισμούς, τόσο του Καβάντα, όσο και του Λαϊφη. Θα κινηθούμε, όταν χρειάζεται για τους δύο παίκτες».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ