Champions League

Λαλάνα: «Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Την πεποίθηση πως θα πρέπει να βελτιωθεί η Λίβερπουλ αν θέλει να προκριθεί εξέφρασε ο Άνταμ Λαλάνα, μετά την ήττα από τον Ερθυρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Λίβερπουλ, μετά την ήττα με 2-0 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, όμως ο Άνταμ Λαλάνα τόνισε πως είναι στο χέρι των παικτών να προκριθούν.

Οι «κόκκινοι» παραμένουν στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς, καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία με τη Νάπολι, όμως χρειάζονται οπωσδήποτε μια νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύουν στο Παρίσι για να αντιμετωπίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν και είναι επιτακτικό να πάρουν τους τρεις βαθμούς αν θέλουν να αποφύγουν ένα θρίλερ την τελευταία αγωνιστική.

Εφόσον δεν τα καταφέρουν και η Νάπολι κάνει το «καθήκον» της κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, θα χρειαστούν νίκη με τουλάχιστον δυο γκολ διαφορά κόντρα στους Ιταλούς στο Άνφιλντ, για να καλύψουν το σκορ του πρώτου αγώνα και να περάσουν στην ισοβαθμία!

«Ως παίκτες, πρέπει να αναλάβουμε πλήρως την ευθύνη και να σιγουρευτούμε πως κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί», υποστήριξε ο Λαλάνα στον τηλεοπτικό σταθμό του συλλόγου.

«Είναι στο χέρι μας. Αν κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια θα περάσουμε, αλλά χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία (σ.σ. στο Βελιγράδι)», συνέχισε.

«Θα είναι δύσκολο. Αυτό είναι το Champions League, δεν υπάρχουν ομάδες που μπαίνουν στην διοργάνωση και σου χαρίζουν νίκες. Δεν ήταν αντιπροσωπευτικό και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε αν θέλουμε να προκριθούμε στα νοκ άουτς», παραδέχτηκε ο 30χρονος άσος.

«Προφανώς και θα αντιδράσουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνουμε παιχνίδι. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσεις και πως θα ανατρέψεις την κατάσταση, αλλά είμαστε πολύ απογοητευμένοι που γυρίσαμε (σ.σ. από το Βελιγράδι) με άδεια χέρια».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x