Αγγλία

Λαμουσί: «Όταν ξεκινάς έτσι κόντρα σε τέτοιους παίκτες, πληρώνεις το τίμημα»

Τα λάθη που έκανε η Νότιγχαμ Φόρεστ στο φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό σχολίασε ο Σαμπρί Λαμουσί.

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε η Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Σαμπρί Λαμουσί μετά το φιλικό των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Ειλικρινά, προτιμώ αυτό το παιχνίδι, συγκριτικά με αυτό κόντρα στον Ατρόμητο. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. όταν ξεκινάς έτσι κόντρα σε τέτοιους παίκτες, πληρώνεις το τίμημα. Μετά από οκτώ λεπτά, δεχτήκαμε δύο γκολ που ήταν εύκολα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι δύσκολο και πρέπει να το δουλέψουμε», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου και συνέχισε λέγοντας:

«Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πιο έτοιμος από εμάς. Το πρώτο σημαντικό παιχνίδι για αυτούς είναι την επόμενη εβδομάδα. Για εμάς είναι σε τρεις εβδομάδες. Πρέπει να ξεκινήσουμε διαφορετικά, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να κάνουμε λιγότερα λάθη».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Τώρα είναι ώρα να κάνουμε τέτοια λάθη. Σε τρεις εβδομάδες ξεκινάμε το πρωτάθλημα, πρέπει να είμαστε έτοιμο. Έχουμε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Πάλς την Παρασκευή. Θα είναι ένας διαφορετικός και ανταγωνιστικός αντίπαλος. Θέλω να δω διαφορετική αντιμετώπιση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x