Αγγλία

«Λάμπαρντ ή Νούνο Εσπίριτο για την θέση του Σάρι»

Το μέλλον του Μαουρίτσιο Σάρι στην Τσέλσι μόνο σίγουρο δεν είναι και η «Sun» σε δημοσίευμά της παρουσιάζει δύο πιθανούς αντικαστάτες που προκαλούν εντύπωση.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θεωρείται από πολλούς τελειωμένος από τον πάγκο της Τσέλσι και οι φήμες για τον αντικαταστάτη του στην Αγγλία... πάνε κι έρχονται!

Σε σημερινό της δημοσίευμα, μάλιστα, η «Sun» αποκαλύπτει δύο ονόματα τα οποία αν μη τι άλλο προκαλούν εντύπωση καθώς αμφότεροι δεν θεωρούνται... ψημένοι, όπως λέμε στην ποδοσφαιρική διάλογο, προπονητές.

Ο ένας είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο εμβληματικός αρχηγός της Τσέλσι, είναι προπονητής στην Ντέρμπι Κάουντι και έχει παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ. Είναι φιλόδοξος και ιδιαίτερα αγαπητός, με την αγγλική εφημερίδα να υποστηρίζει πως είναι η επιλογή που αρέσει περισσότερο από κάθε άλλη στους οπαδούς των Λονδρέζων.

Ο έτερος είναι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντος. Πρόκειται για τον τεχνικό της Γουλβς, ο οποίος έχει φτιάξει με μικρό, αναλογικά, μπάτζετ μια εξαιρετική ομάδα, που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ο 45χρονος Πορτογάλος πριν τους «λύκους», είχε κοουτσάρει την Πόρτο, την Βαλένθια και την Ρίο Άβε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x