Αγγλία

Λάμπαρντ: «Σκληρό μάθημα αυτή η ήττα»

Ο Φράνκ Λάμπαρντ χαρακτήρισε σκληρό μάθημα την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Μπάγερν Μονάχου και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε.

Στο «μάθημα» που θα πρέπει να δώσει αυτή η ήττα στην ομάδα του, στάθηκε προπονητής της Τσέλσι, Φράνκ Λάμπαρντ μετά το τέλος του παιχνιδιού και το 3-0 από την Μπάγερν Μονάχου για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρά το ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, οι «μπλε» με την έναρξη του δευτέρου, είδαν τους «Βαυαρούς» να είναι καταιγιστικοί και να πετυχαίνουν τρία γκολ, καθαρίζοντας σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

«Ήταν ένα σκληρό μάθημα, το πραγματικό επίπεδο στο οποίο θέλουμε να φτάσουμε. Αυτά είναι τα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ήττα όσο πιο θετικά μπορούν και να καταλάβουν το επίπεδο αυτής της φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολλοί παίκτες μας είτε δεν έχουν αγωνιστεί είτε αγωνίστηκαν παλιότερα και σίγουρα όχι στην Τσέλσι, όπου φτάσαμε ημιτελικά, μετά τελικό και μετά το κατακτήσαμε.
Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε κάτι άλλο πέρα από το να είμαστε ρεαλιστές για το πού βρισκόμαστε.

Τώρα δίνουμε μάχη για να επιστρέψουμε στην πρώτη τετράδα, γιατί θέλουμε να βελτιωθούμε το καλοκαίρι. Πρέπει, επίσης, να ταξιδέψουμε στο Μόναχο και να παίξουμε με περηφάνια σε δύο εβδομάδες. Απόψε (σ.σ. χθες) ήταν ξεκάθαρο ότι απαιτείται πολλή δουλειά και το ήξερα από πρώτη στιγμή όταν ανέλαβα την ομάδα»
, τόνισε ο Λάμπαρντ.

Επιμέλεια: Σωτήρης Τσώτσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x