Stoiximan Super League

Λαμπράκης: «Χαρακτηριστικά μεγάλου γκολτζή ο Μάνος»

Σίγουρος ότι ο Δημήτρης Μάνος έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Σταύρος Λαμπράκης, ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον 23χρονο φορ του ΟΦΗ που προβάρει τα «ερυθρόλευκα».

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος με τον ΟΦΗ στη Football League (16 γκολ σε 17 συμμετοχές).

Ο 23χρονος επιθετικός φέρεται να έχει υπογράψει με τους Πειραιώτες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα μείνει για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα στους Κρητικούς, ώστε να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες και να γίνει ακόμα καλύτερος.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Λαμπράκης, ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Έλληνα άσο όταν ήταν τιμ μάνατζερ στον Εργοτέλη και στη συνέχεια πήρε ως γενικός διευθυντής στον ΟΦΗ, δηλώνει σίγουρος πως ο παίκτης μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν σε μία ομάδα όπως είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας.

«Αυτό το παιδί χαρακτηρίζεται από κάτι σπάνιο και δυσεύρετο στο ποδόσφαιρο: Από την ικανότητα να βρίσκεται την κατάλληλη στιγμή στο ιδανικό σημείο και να στέλνει με χαρακτηριστική ευκολία την μπάλα στα δίχτυα. Εκείνος το κάνει να φαίνεται εύκολο, με την ξεχωριστή ικανότητά του. Θα ήταν άδικη μια σύγκριση, αλλά αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως η ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα παραπέμπει σε πολύ μεγάλους γκολτζήδες, που έχουν εμφανιστεί στα ελληνικά γήπεδα», τόνισε ο Κρητικός παράγοντας στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» και πρόσθεσε.

«Είναι γρήγορος, μαχητικός, εκτελεστής ειδικά μέσα στην περιοχή, έχει βελτιωθεί πολύ σε όλους τους τομείς. Έχει δουλέψει πολύ την τεχνική του και για αυτό τον βλέπουμε πλέον να πηγαίνει πολύ και στις προσωπικές μονομαχίες. Εκτιμώ ότι με τα προσόντα που διαθέτει, με την προσωπικότητα και τη δουλειά που κάνει εφόσον πάρει την ευκαιρία, είναι ικανός να παίξει στον Ολυμπιακό και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις».

Όσον αφορά τους πρώτους μήνες της συνεργασίας τους, ο κ. Λαμπράκης αναφέρει: «Τον είχαμε πάρει δανεικό στον Εργοτέλη το καλοκαίρι του 2015, σε μία ομάδα – οικογένεια, πολύ δεμένη, με παιδιά που είναι πλέον βασικές μονάδες σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Δεν θα ξεχάσω τη δήλωσή του ότι η μόνη φορά που έκλαψε για ομάδα ήταν όταν διαλύθηκε ο Εργοτέλης. Στη συνέχεια, ήταν η πρώτη μου επιλογή όταν πήγα στον ΟΦΗ. Εμπιστευόμουν πολύ τις ικανότητές του. Και ο χρόνος δικαίωσε αυτή την εκτίμηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x