Stoiximan Super League

Λαμπρόπουλος: «Αγάπησα την ΑΕΚ - Κρατάω μόνο τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε»

Το δικό του αντίο στην ΑΕΚ είπε -με ένα θερμό μήνυμα στο instagram- ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Με τρόπο που αρμόζει στις μεγάλες στιγμές που έζησε με τη φανέλα της ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον σύλλογο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Μετά την επισημοποίηση της αποχώρησής του από την ομάδα, ο Έλληνας αμυντικός θέλησε να πει το δικό του αντίο στα στελέχη της και τον κόσμο.

Με ένα θερμό μήνυμά του λοιπόν στο instagram τόνισε ότι αγάπησε την «Ένωση», κρατάει μονάχα τα ευχάριστα από τη θητεία του σε αυτή και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε κατά τη διάρκειά της.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λαμπρόπουλου

«Ένας πολύ όμορφος κύκλος 5 χρόνων έφτασε στο τέλος του!! Από αυτό τον κύκλο θα κρατήσω μόνο τις ευχάριστες στιγμές που με κάνουν χαρούμενο και υπερήφανο για αυτά που έχω επιτύχει σε προσωπικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο!!

Τα αρνητικά θα τα βγάλω στην άκρη διότι δεν αξίζουν να χαλάσουν αυτές τις όμορφες στιγμές! Χαίρομαι που αγάπησα μια ομάδα που μου έδωσε απλόχερα την δυνατότητα να ζήσω τεράστιες στιγμές και ελπίζω να της το ανταπόδωσα και με το παραπάνω!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας που στηρίχτηκε πάνω μου στις δύσκολες στιγμές της β’ εθνικής. Τους προπονητές που συνεργάστηκα διότι από όλους κέρδισα πράγματα. Όλους τους συμπαίκτες και το προσωπικό που δούλευε κάθε μέρα στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, διότι χωρίς αυτούς στο πλευρό μου δεν θα είχα πετύχει τίποτα και φυσικά τον κόσμο της ομάδας που παρά την αμφισβήτηση των πρώτων χρόνων με στήριξε και με αγάπησε όπως και εγώ!!

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της ομάδος για τα 5 χρόνια που περάσαμε μαζί και ας είχαμε περίεργο τέλος, τον κύριο Ασλανίδη, τον Μηνά, τον κύριο Χιμένεθ και το επιτελείο του, που με είχε στις προπονήσεις σαν να υπολογίζομαι κανονικά, τον κύριο Παναγιωτάρα που χωρίς αυτόν οι τελευταίοι 6 μήνες θα ήταν ακόμα πιο δύσκολοι, τον Μπούρου, το Σταθα, το Διονύση, τον Μήτσι, τον Γιώργο, τον Σπύρο, τον Μανώλη, τον Νίκο, τον Κάρβου, τον Χρυσόστομο, τον Γιώργο, τον Αλέξη, τον Αντρέα, το Νικόλα, τον Παναγιώτη που η συμπεριφορά τους από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία απέναντι μου (ακόμα και όταν έμεινα εκτός) ήταν άψογη και χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια…

Ευχαριστώ ξανά έναν-έναν του συμπαίκτες μου (όλων των ηλικιών) όλα αυτά τα χρόνια γιατί από όλους αποκόμισα πολύ όμορφες εμπειρίες και έζησα πολύ όμορφες στιγμές με αποκορύφωμα τις κατακτήσεις του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος και της συμμετοχής μας στο Τσάμπιονς λιγκ που ήταν όνειρο ζωής!!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την οικογένεια μου και τους φίλους μου που ήταν δίπλα μου στα καλά αλλά κυρίως που με βοήθησαν στα δύσκολα να ξανά σηκωθώ, να αντέξω και να πετύχω τους στόχους μου!! Η ζωή συνεχίζεται και ανοίγει ένας κύκλος διαφορετικός, που θα αποκομίσω νέες εμπειρίες. Σας ευχαριστώ ξανά όλους!!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x