Στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου στην Ισπανία, απάντησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασία με τη Λα Κορούνια.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μίλησε όπως ήταν λογικός και για τους τελευταίους μήνες στην ΑΕΚ, στην οποία επί της ουσίας ήταν εκτός ομάδας, έχοντας συμφωνήσει με τους Ισπανούς από τον Απρίλιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λαμπρόπουλος

Για το γεγονός ότι γνωρίζει ισπανικά: «Μαθαίνω, αλλά είναι δύσκολο να μιλήσω καλά τόσο γρήγορα».

Για τη μεταγραφή στην Ντεπορτίβο: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που υπέγραψα με την Ντέπορ. Θέλω να είμαι καλός. Θα δουλέψω σκληρά για να βρίσκομαι στο επιθυμητό επίπεδο για εμένα. Θέλω να παίξω με την ομάδα στη La Liga. Η αλήθεια είναι πως υπέγραψα τον περασμένο Απρίλιο και έχω δει όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Γνωρίζω σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές και είμαι χαρούμενος που θα παίξω στο πλευρό τους».

Για το τι γνωρίζει για την ομάδα: «Θυμάμαι την Ντεπορτίβο από την εποχή που έπαιζε ο Τζαλμίνια και ο Βαλερόν. Είχε σπουδαία ομάδα. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Είναι όνειρό μου να αγωνιστώ στη La Liga. Είναι μία ευκαιρία για εμένα να παίξω στην Ισπανία και σκέφτομαι μόνο αυτό κι όχι τι συνέβη την περσινή σεζόν».

Για την ΑΕΚ: «Οι τελευταίοι μήνες στην ΑΕΚ ήταν πολύ δύσκολοι, επειδή το τελευταίο εξάμηνο δεν αγωνίστηκα. Έκαναν προπόνηση μόνος μου και ήταν δύσκολο».

Τέλος, για το πώς θα περιέγραφε το αγωνιστικό προφίλ του: «Είμαι ένας δυνατός αμυντικός που μπορώ να παίξω με την μπάλα. Προσωπικά, θέλω να μάθω περισσότερο για το ισπανικό ποδόσφαιρο τώρα».

TAGS: A.E.K.