Champions League

Λαμπρόπουλος: «Παίζουμε κόντρα σε έναν τεράστιο αντίπαλο»!

Ο στόπερ της ΑΕΚ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε για την πρώτη αναμέτρηση με τη Σέλτικ και τόνισε πως είναι μια τεράστια πρόκληση για την ομάδα του.

Ως μια σημαντική πρόκληση για την ΑΕΚ χαρακτήρισε τα δύο παιχνίδι με τη Σέλτικ ο στόπερ της «Ένωσης», Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο 28χρονος αμυντικός τόνισε πως αν περάσουν την ομάδα της Σκωτίας, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ επισήμανε πως υπάρχει δημιουργικό άγχος στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου στη συνέντευξη Τύπου:

- Για την πρόκληση των αναμετρήσεων με τη Σέλτικ: «Χτίσαμε πέρυσι κάτι όμορφο. Το ζητούσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Να διεκδικήσουμε να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος είναι μια νέα πρόκληση. Παίζουμε κόντρα σε έναν τεράστιο αντίπαλο. Και αν καταφέρουμε να περάσουμε από αυτή τη φάση, θα έχουμε μεγάλες ελπίδες για τη συνέχεια. Θεωρώ πως η πρόκληση είναι κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πέρυσι θέλαμε να μπούμε στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα και το καταφέραμε. Τώρα θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και θεωρώ πως είναι στο χέρι μας, για να μπορέσουμε να το καταφέρουμε».

- Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα: «Έχουμε ένα άγχος δημιουργικό, διότι έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που η φανέλα είναι βαριά και θέλουμε πολύ να προκριθούμε. Αυτό που σκεφτόμαστε, είναι πως πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x