Champions League

Λαμπρόπουλος: «Το καλύτερο ΟΑΚΑ που έχω ζήσει» - Τι είπε για τη μονομαχία με τον Λεβαντόφσκι

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε τι είδε στο ΑΕΚ-Μπάγερν, εκθείασε τον κόσμο της Ένωσης και μίλησε για τη μάχη που έδωσε κόντρα στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Την προσπάθεια της ΑΕΚ για 60 λεπτά κρατάει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος από το ματς με την Μπάγερν, στο οποίο η Ένωση ηττήθηκε με 2-0.

Ο έμπειρος στόπερ έδειξε εντυπωσιασμένος από την παρουσία του κόσμου των «κιτρινόμαυρων» στο ΟΑΚΑ, αλλά και με τον προσωπικό του αντίπαλο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

«Σίγουρα με αυτές τις ομάδες πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά. Η Μπάγερν ξέρουμε ότι είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, άσχετα αν δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορεί μέσα από δύο φάσεις να σε νικήσει. Μόλις δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ απανωτά μετά το πρώτο τέλειωσε ουσιαστικά το παιχνίδι, γιατί η Μπάγερν δεν θα μας άφηνε να κυκλοφορήσουμε μπάλα και να απειλήσουμε. Κρατάμε την προσπάθεια και ότι κρατήσαμε για 60 λεπτά την Μπάγερν στο μηδέν. Προσπαθούμε κι εμείς να τώρα να μπούμε στο γκρουπ αυτών των μεγάλων ομάδων», ανέφερε στην Cosmote TV.

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, σχολίασε «Αυτό σήμερα είχαμε να το ζήσουμε χρόνια. Ήταν το καλύτερο ΟΑΚΑ, που έχω ζήσει όσο παίζω εδώ. Κερδίσαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Ήταν αναμενόμενο να χάσουμε, αλλά τουλάχιστον ήμαστε σοβαροί».

Σε ό,τι αφορά το δύσκολο έργο που είχε απέναντι στον Λεβαντόφσκι: «Είναι ο τρόπος με τον οποίο συνολικά βοηθά την ομάδα, που τον κάνει μεγάλο παίκτη. Ήταν τρομερή η κίνησή του στο 2ο γκολ. Έκανε ένα μπρος-πίσω και έμεινε μόνος στο δεύτερο δοκάρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x