Ελλάδα

Λάμπρος Σπίντζος: «Ψηλά η ελληνική σημαία, το μέλλον ανήκει σε Νικοπολίδη και Χριστογεώργο»

Διαβάστε τα εγκωμιαστικά σχόλια του άμεσου συνεργάτη του Γιάννη Γκούμα στην Εθνική Νέων, Λάμπρου Σπίντζου, για τους Γιάννη Νικοπολίδη και Νίκο Χριστογεώργο αλλά και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Υπερηφάνεια και μόνο γι’ αυτήν την ομάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Γκούμα Λάμπρος Σπίντζος στις αποκλειστικές δηλώσεις που παραχώρησε στο youngtalents.

«Είμαστε ομάδα-οικογένεια! Ήρθαμε στα προκριματικά με το κεφάλι κάτω αλλά αποφασισμένοι. Δε θέλαμε μόνο να περάσουμε αλλά να πάρουμε την πρώτη θέση που θα μας βάλει στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και ίσως μας επιτρέψει μια καλύτερη κλήρωση», συμπληρώνει.

Ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων εξηγεί πως αυτός ο Γκούμας και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ προετοίμασαν αγωνιστικά και ψυχολογικά την ομάδα με μοναδικό στόχο τα ματς της Βουλγαρίας:

«Η ομάδα αυτή έδειξε την δυναμική της στους μεσογειακούς της Ισπανίας ωστόσο στην προετοιμασία και στα φιλικά κάποια πράγματα δεν έβγαιναν. Ο Coach (Γιάννης Γκούμας) όμως ήταν σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και κατάφερε να περάσει την αισιοδοξία του για την επιτυχία σε όλο το τεχνικό τιμ. Μαζί με τους Νίκο Καρύδα (γυμναστής) και Κώστα Μιχαϊλίδη (αναλυτής) προσπαθήσαμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε το ηθικό των παικτών για να καταλάβουν τις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτουν ως σύνολο. Επίσης, θα ήταν άδικο να μην αναφερθώ στην εξαιρετική δουλειά του ιατρικού μας τιμ (Γρηγορόπουλος, Δελαβίνιας) καθώς επίσης και στη βοήθεια του αρχηγού αποστολής Άγγελου Δανιήλ και της Team Manager Ηρώς Κωφού. Νομίζω ότι τα αποτελέσματα στα τρία ματς μας δικαίωσαν».

Φυσικά, ο Σπίντζος δε θα μπορούσε να μην κάνει ειδική αναφορά στους δύο ταλαντούχους τερματοφύλακες της ομάδας που μοιράστηκαν τα ματς, τους Γιάννη Νικοπολίδη και Νίκο Χριστογεώργο:

«Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα για την μεγάλη επιτυχία αλλά δεν μπορώ να μην σταθώ στους τερματοφύλακες μου. Δυο τερματοφύλακες που δούλεψαν πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα και δικαίωσαν τους εαυτούς τους, εμένα, τον coach και όλο το τεχνικό τιμ. Πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στο τουρνουά των προκριματικών με αποκορύφωμα την μια εκπληκτική επέμβαση του Νικοπολίδη στο παιχνίδι κόντρα στην Βουλγαρία όταν το σκορ ήταν 0-0. Εξαιρετικοί χαρακτήρες και τερματοφύλακες που το μέλλον τους ανήκει! Εύχομαι να έχουν υγεία και είμαι σίγουρος για την εξέλιξη τους»!

Ολοκληρώνοντας ο Λάμπρος Σπίντζος έδωσε σύνθημα πρόκρισης στην τελική φάση του EuroU19 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Αρμενία (14-27 Ιουλίου): «Θα χαρούμε την πρόκριση αλλά για λίγο γιατί οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Μας περιμένει σκληρή δουλειά για να συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά την ελληνική σημαία όπως της αρμόζει».

Πηγή: www.youngtalents.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x