Champions League

Λάμπρου στον ΣΠΟΡ FM: «Μετά τη Ρεάλ καταλάβαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα»

Στην ώθηση που έδωσε στον Άγιαξ η πρόκριση απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης για πραγματοποιήσει την πορεία του αναφέρθηκε ο Κώστας Λάμπρου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ως «κλειδί» της πορείας του Άγιαξ στο Champions League χαρακτήρισε την πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του «Αίαντα», Κώστας Λάμπρου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως η ομάδα του είναι ξεχωριστή επειδή λειτουργεί σαν σύνολο ενώ αναφέρθηκε και στα λόγια του Έρικ Τεν Χαγκ έπειτα από την χθεσινή πρόκριση της ομάδας στους «4» του Champions League, αποκλείοντας την Γιουβέντους.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα...



Συγκεκριμένα ο Κώστας Λάμπρου είπε στην εκπομπή «Replay» με τον Μιχάλη Τσόχο και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για το αν πίστευε από την αρχή της σεζόν ότι η ομάδα του θα καταφέρει να κάνει τέτοια πορεία: «Άρχισα να το πιστεύω το καλοκαίρι, καθώς έγιναν κάποιες μετάγραφες που έδωσαν στην ομάδα εμπειρία, ενώ υπάρχουν και νέα παιδιά τα οποία είναι ένας και ένας. Περάσαμε από τους ομίλους χωρίς ήττα και βλέπαμε ότι δυσκολεύαμε τις μεγάλες ομάδες. Η πρόκριση με την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν «κλειδί» καθώς εκεί καταλάβαμε πως μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Για την ωριμότητα που δείχνουν οι παίκτες στα παιχνίδια: «Έχει να κάνει με τις προσωπικότητες και το ταλέντο που έχουν τα παιδιά, όλοι είναι επαγγελματίες και αν και πολλοί είναι 19-20 ετών είναι υπεύθυνοι, έχουν πρόγραμμα ώστε να είναι πάντα έτοιμοι. Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι το σύνολο».

Για τον Ντε Λιχτ αλλά και τους υπόλοιπους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Σαν χαρακτήρες πήραν βάση από την ομάδα και τις οικογένειες και έχουν ήπιους τόνους. Ο Ντε Λιχτ είναι απλό παιδί. Είμαστε οικογένεια κάνουμε αυτά που θέλει προπονητής, προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι σε όλους του τομείς από το φαγητό μέχρι την ξεκούραση».

Για την αρκετά καλή φυσική κατάσταση του Άγιαξ φέτος: «Έχουμε καλή φυσική κατάσταση είμαστε ακούραστοι. Σε αυτό ρόλο παίζει ο τρόπος προπόνησης, δίνουμε βάση στην ξεκούραση και προσέχουμε τις προπονήσεις πριν από τα ματς».

Για τον Ντε Γιονγκ: «Οι Ολλανδοί σαν λαός είναι έτσι είναι δύσκολο να ξεφύγουν, ο Ντε Γιονγκ κάθε μέρα στις 23:00 κοιμάται, έχει σταθερό πρόγραμμα, είναι προσηλωμένος του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτά που έχει καταφέρει».

Για το τι τους είπε ο Έρικ Τεν Χαγκ μετά από το ματς: «Το βράδυ μετά το ματς είπε ότι είναι περήφανος, πως έχουμε απίστευτη ομάδα αλλά έχουμε και δύσκολο πρόγραμμα. Τόνισε ότι γράψαμε ιστορία αλλά αν βρεθούμε χωρίς τίτλο δεν θα έχει νόημα και μας είπε να προσέχουμε. Μας προετοιμάζει για τα επόμενα ματς με αυτόν τον τρόπο».

Επίσης αναφέρθηκε στους δύο παίκτες στους οποίους πιστεύει πολύ ότι θα φτάσουν ψηλά: «Πιστεύω πολύ στον Ντε Γιονγκ και τον Ντε λιχτ είναι».

Για το ότι είναι αναπληρωματικός: «Ο ρόλος είναι δύσκολος αλλά έχω ζήσει μοναδικές στιγμές φέτος, εύχομαι κάποτε να έρθει η στιγμή μου. Ο Ονάνα είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας».

Για το συμβόλαιο του με την ομάδα: «Λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο μου έχω καλή διάθεση για ανανέωση δεν το σκέφτομαι περιμένω να δω τι θα γίνει και θα αποφασίσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x