Την χαρά του που αγωνίζεται στην Ίντερ εξέφρασε ο επιθετικός των «νερατζούρι», Λαουτάρο Μαρτίνες και δήλωσε πως νιώθει σαν το σπίτι του στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

«Η Ίντερ είναι το σπίτι μου. Για εμένα υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό. Οι οπαδοί είναι πάντα ευγενικοί απέναντί μου και το βρίσκω φανταστικό αυτό. Προσπαθώ να δουλεύω με ταπεινότητα και να δείχνω ότι αξίζω που παίζω για αυτή την φανέλα. Θέλω να δίνω στον κόσμο και στην οικογένειά μου όση περισσότερη χαρά μπορώ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι πάντα συγκεντρωμένος όταν βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας στο μυαλό μου πάντα το παιχνίδι. Νιώθω χαρούμενος με αυτό που κάνω, φυσικά είναι και θέμα τύχης, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε καμία λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια του αγώνα», δήλωσε ο 22χρονος Αργεντινός και ολοκλήρωσε:

«Πάντα προπονούμαι για να είμαι έτοιμος. Η τακτική του προπονητή με έχει βοηθήσει αρκετά, αλλά συμπεριφέρεται σε όλους το ίδιο, οπότε ο καθένας μας πρέπει να προπονείται στο μέγιστο βαθμό για τα παιχνίδια. Περισσότερο έχω «δέσει» με τον Λουκάκου, είναι ένας υπέροχος τύπος και εκτός γηπέδων. Ο στόχος μας είναι να πετυχαίνουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε, για να βοηθάμε την ομάδα».

Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη