Ιταλία

Λαουτάρο: «Ο Ικάρντι έχει την στήριξη μας»

Σε δηλώσεις που έκανε ο 21χρονος επιθετικός στο Sky Sport Italia ανέφερε πως όλοι οι παίκτες της ομάδας βρίσκονται στο πλευρό του Μάουρο Ικάρντι και περιμένουν την επιστροφή του.

Μπορεί οι κόντρες ανάμεσα στον Μάουρο Ικάρντι και την Ίντερ να συνεχίζονται, όμως οι συμπαίκτες του δεν επηρεάζονται από αυτό και περιμένουν πως και πως την επιστροφή του.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στην ιταλική τηλεόραση και τόνισε πως όλοι από την ομάδα στηρίζουν τον Αργεντινό σταρ και ότι είναι πολύ σημαντικός για τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο συμπατριώτης του Ικάρντι υπογράμμισε: «Ο Μάουρο Ικάρντι είναι χαρούμενος μαζί μας και όλοι εμείς θα συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε. Είναι ένας σημαντικός παίκτης και περιμένουμε να γυρίσει στην ομάδα».

Επίσης, ο 21 ετών άσος έκανε κάποιες δηλώσεις για τις εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια: «Είμαι πολύ χαρούμενος από τις εμπειρίες που παίρνω και θέλω να συνεχίσω έτσι. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η προπόνηση και το να δίνω το 100% στις αναμετρήσεις που δίνω».

Επιμέλεια: Βύρωνας Σουνίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x