Stoiximan Super League

Λάρισα: Έφυγαν δύο, ακολουθούν… άλλοι δύο!

Η ΠΑΕ Λάρισα έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της ότι τερμάτισε τη συμφωνία της με τους Παπαφώτη και Κασάδο, αλλά και πως άμεσα θα συμβεί το ίδιο με τους Θεοδωρόπουλο-Σαφαρίκα.

Τι κι αν πέρασαν μόλις… δέκα και τέσσερις αντίστοιχα ημέρες από όταν οι Βασίλης Παπαφώτης και Χοσέ Μανουέλ Κασάδο εντάχθηκαν στο ρόστερ της Λάρισας; Το εν λόγω διάστημα κρίθηκε ικανό από τους διοικούντες τους «βυσσινί» προκειμένου να αποδεσμεύσουν τους δύο ποδοσφαιριστές!

Μάλιστα, όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Λάρισας, τον δρόμο της… εξόδου από τη θεσσαλική ομάδα αναμένεται να πάρουν άμεσα δύο ακόμα παίκτες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ
:
«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν κοινής συμφωνίας δεν θα ενεργοποιηθούν οι συμφωνίες για τους ποδοσφαιριστές Παπαφώτη και Casado. Ήδη οι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για τις πατρίδες τους. Σε διαδικασία λύσεως συμβολαίου κοινή συναινέσει βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ με τους τερματοφύλακες Κώστα Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα, οι οποίοι και δεν θα συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό φιλικό αγώνα στη Λαμία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x