Stoiximan Super League

Λάρισα: «Σφίγγουμε την ψυχή μας...»

Ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται για τις πυρκαγιές στην Αττική, στην οποία κάνει λόγο για «άλλη μία μαχαιριά στο σώμα της πολύπαθης χώρας μας», εξέδωσε η Λάρισα.

Ούτε η Λάρισα έμεινε απαθής στα τραγικά συμβάντα με τις πυρκαγιές που πλήττουν την Αττική. Το αντίθετο, μάλιστα, καθώς εξέδωσε σήμερα μια μακροσκελή ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ:

«Άλλη μία μαχαιριά στο σώμα της πολύπαθης χώρας μας! Άλλη μία σφαίρα στο κορμί της αγαπημένης μας πατρίδας! Δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπου νους. Δεν μπορεί να το κατανοήσει σοφού σκέψη. Νεκροί συμπατριώτες μας, χαμένες άδολες ψυχούλες, βιβλική καταστροφή, ποταμοί δακρύων...

Προσπαθούμε ώρες τώρα να βρούμε απάντηση σ" ένα ακόμη πελώριο ΓΙΑΤΙ. Πασχίζουμε να δώσουμε μιαν εξήγηση στα "ασύμμετρα" της εποχής μας. Δεν τα καταφέρνουμε, παρότι σαν οικογένεια της ΑΕΛ έχουμε πάμπολλες θλιβερές εμπειρίες από τους νεκρούς μας και το αδικοχαμένο αίμα τους.

Τούτες όμως τις απίστευτα σκληρές στιγμές για εκατοντάδες οικογένειες συμπατριωτών μας, δεν υπάρχει ούτε χώρος, ούτε χρόνος για ερμηνείες, για απαντήσεις. Αυτές οφείλουν να τις δώσουν οι αρμόδιοι. Εμείς, όπως και όλοι οι συνέλληνες, όπως όλοι οι Άνθρωποι όπου γης, σφίγγουμε την ψυχή μας, στρέφουμε τους λογισμούς μας στους αδικοχαμένους μας νεκρούς και συμπάσχουμε μαζί με όλα τα θύματα της πύρινης κόλασης.

Νοερά είμαστε δίπλα τους. Πενθούμε στον υπέρτατο βαθμό και ευχόμαστε τα δάκρυά μας, μαζί με τα δάκρυα όλων των Ελλήνων, να απαλύνουν τον ασύνορο πόνο των αδελφών μας και να ξαναδώσουν ζωή στο παραδεισένιο κομμάτι της αττικής γης που κάποιοι μετέτρεψαν σε Κρανίου Τόπο.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΛ, από τον μεγαλομέτοχο κ. Αλέξιο Κούγια μέχρι και τον τελευταίο ηλικιακά οπαδό της, εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους οικείους των αδικοχαμένων συμπατριωτών μας, ικετεύουμε τον Ύψιστο να μας επιμερίσει μέρος της οδύνης τους, προκειμένου να μετριαστεί ο αβάσταχτος πόνος τους, σαν ελάχιστο δε δείγμα τιμής στη μνήμη των νεκρών και συμπαράστασης στον Γολγοθά των συγγενών τους, οι ποδοσφαιριστές μας στο αυριανό φιλικό με τον ΟΦΗ θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των αδελφών μας και να επουλώσει σύντομα τις πληγές που άνοιξε στην αγαπημένη μας πατρίδα η "Αποκάλυψη" αυτού του "Μαύρου Ιούλη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x