Stoiximan Super League

Λάρσον: «Ήταν μεγάλο ντέρμπι, μπορούσαμε τη νίκη»

Στην απογοήτευση που επικρατεί στον Άρη για την απώλεια της νίκης στις καθυστερήσεις στάθηκε ο Ντάνιελ Λάρσον μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Σουηδός αμυντικός των «κίτρινων» τόνισε πως έπρεπε να νικήσουν, πως έχουν δουλέψει σωστά με τον Απόστολο Τερζή στην τεχνική ηγεσία και πως το ματς με τον Παναθηναϊκό τους ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

Αναλυτικά: «Είμαστε απογοητευμένοι. Χάσαμε δύο βαθμούς στο τελευταίο λεπτό, θεωρώ πως έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ντέρμπι το ματς, όμως είμαστε απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα».

Για το ότι "πατάει" καλά ο Άρης με τον Τερζή προπονητή: «Ο κ. Τερζής μας γνωρίζει πολύ καλά, είναι ένας καλός προπονητής. Δεν έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα. Δουλέψαμε καλά αυτές τις δύο εβδομάδες. Αποδείξαμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας ότι αξίζουμε να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

Για το ότι δεν ήταν καλό το ξεκίνημα, αλλά τώρα ο Άρης δείχνει καλό πρόσωπο: «Τα πρώτα παιχνίδια δεν ήταν καλά. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, δείξαμε εμπιστοσύνη και καταφέρνουμε να βελτιωνόμαστε κάθε φορά και περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x