Δικαιωμένος με την επιλογή του να έρθει στον Άρη δηλώνει ο Ντάνιελ Λάρσον, ο οποίος υποστήριξε πως είναι στα χέρια της ομάδας του να πάρει την τέταρτη θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την άμεση ένταξή του στην ομάδα: «Είχα μία αγωνιστική απραξία πριν έρθω στην ομάδα, αλλά ήξερα ότι θα χρειαστεί κάποιος χρόνος, για να φτάσω στο ανώτατο σημείο των δυνατοτήτων μου. Με βοήθησαν όλοι στην ομάδα, ο κόουτς με πίστεψε και δείχνω σιγά σιγά, τι μπορώ να κάνω».

Για την 5η θέση που βρίσκεται και την 4η που… κυνηγάει η ομάδα: «Εξαρτάται από εμάς. Είναι νωρίς να κοιτάξουμε το ματς με τον Ατρόμητο, γιατί το θέμα είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Εννοείται πως θέλουμε να πάρουμε τις θέσεις, που οδηγούν στην Ευρώπη».

Για το γεγονός ότι, ο Άρης έχει μεταγραφικούς στόχους παίκτες από την Σουηδία και αν ο ίδιος έχει μιλήσει με κάποιον συμπατριώτη του, που βρίσκεται στην λίστα της ομάδας: «Δεν μπορώ να το απαντήσω, γιατί δεν εμπλέκομαι τόσο άμεσα σε αυτό το κομμάτι. Τουλάχιστον, όχι ακόμα».

TAGS: Άρης
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ