Κύπελλο Ελλάδας

Λαυδαριάς: «Θέλουμε να δώσουμε έμφαση στο Κύπελλο, πολύ καλή απόδοσή μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα της ΑΕΛ στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη παρουσιάστηκε ο Ανδρέας Λαυδαριάς, ο οποίος βρέθηκε και πάλι στον πάγκο των «βυσσινί» αντί του Ηλία Φυντάνη.

Εμφανώς χαρούμενος με την απόδοση της ΑΕΛ και το 3-0 κόντρα στην Ξάνθη για το Κύπελλο παρουσιάστηκε όπως είναι λογικό ο Ανδρέας Λαυδαριάς στη συνέντευξη Τύπου.

«Καλές γιορτές να έχουμε καλά Χριστούγεννα. Να ευχαριστήσω τον κόουτς για τις καλές κουβέντες για την ομάδα της ΑΕΛ. Αυτό πιστεύω είναι ένα δείγμα για τις ομάδες στη Super League, που μας υπολογίζουν πιο πολύ από όσο πριν και αυτό είναι ευχάριστο για εμάς. Για το παιχνίδι θέλω να πω ότι εμείς θέλαμε να δώσουμε έμφαση στο Κύπελλο και γι’αυτό ήμασταν τόσο επιθετικογενείς. Θέλαμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Κάτι το οποίο έγινε σαν πρώτο παιχνίδι, γιατί υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι. Νομίζω πως ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο η ομάδα της Ξάνθης θέλησε να παλέψει το ματς και έγινε πιστεύω ένα παιχνίδι καλό για τους φιλάθλους και ίσως για τους προπονητές λίγο προβληματισμένο, αλλά δεν παύει να είναι μια πάρα πολύ καλή απόδοση της ομάδος κι εύχομαι να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Εύχομαι στην ομάδα της Ξάνθης τα καλύτερα από εδώ και πέρα και στον κόουτς. Ευχαριστούμε πολύ πάλι
», ανέφερε ο συνεργάτης του Ηλία Φυντάνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x