Stoiximan Super League

Λάζαρος: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μου έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο»

Συγκινημένος από το χειροκρότημα που εισέπραξε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τονίζοντας πως έλειψε η τύχη στην ΑΕΚ στην Λεωφόρο.

Στα έντονα συναισθήματα που του προκάλεσε το «θερμό» χειροκρότημα που εισέπραξε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, μιλώντας στη Nova μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι, δήλωσε πως το αποτέλεσμα αφήνει πικρία και πως έλειψε η τύχη από την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μού έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο. Συγκινήθηκα πάρα πολύ και είναι μία στιγμή που θα λέω στα παιδιά μου. Δεν υπάρχει καμία λέξη να πω, μόνο ευχαριστώ από την καρδιά μου.Μου έχει τύχει άλλη μία φορά στην Μπολόνια και τέτοιες στιγμές είναι από τις κορυφαίες. Ο κόσμος σε κάνει να ανατριχιάζεις».

Για το ματς: «Μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ήμασταν αισιόδοξοι. Ίσως μας έλειψε η τύχη στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος πέσαμε λίγο. Όταν όμως δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ντέρμπι, καλύτερα να μην το χάσεις. Αυτό κάναμε, παλέψαμε όλα τα παιδιά και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο.

Όλα τα παιδιά δίνουν τα πάντα. Η νίκη ήταν σίγουρα μονόδρομος. Μας αφήνει μία πικρία το αποτέλεσμα, γιατί είχαμε καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Ίσως πρέπει να βάλουμε κι άλλη ποιότητα στο παιχνίδι μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x