Stoiximan Super League

Λάζαρος όπως… Ζουνίνιο και Πίρλο

Η γνωστή ιταλική ιστοσελίδα «repubblica» ανέβασε το φοβερό γκολ του Χριστοδουλόπουλου κόντρα στον Ολυμπιακό και παρομοίωσε την εκτέλεση φάουλ του άσου της ΑΕΚ με αυτές των Ζουνίνιο και Πίρλο!

Η γκολάρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κόντρα στον Ολυμπιακό, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Και η γνωστή ιταλική ιστοσελίδα «repubblica» είναι μία από αυτές που έφτιαξε ένα μικρό… θεματάκι για τον άσο της ΑΕΚ! Σε αυτό, παρομοιάζει την εκτέλεσή του με αυτές που έκαναν οι σπεσιαλίστες, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο και Αντρέα Πίρλο.

«Ο Λάζαρος καλύτερος από τον Πίρλο: η τροχιά της μπάλας είναι απίθανη», ήταν ο τίτλος του θέματος και φυσικά αναφερόταν στην εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

«Μια εκτέλεση που υπενθύμισε πολύ τον τρόπο που εκτελούσαν τα φάουλ οι Αντρέα Πίρλο και Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, δύο μεγαλύτερους σπεσιαλίστες και ειδικούς στα φάουλ. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, πρώην παίκτης των Σαμπντόρια, Μπολόνια και Ελλάς Βερόνα και πλέον ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για το ελληνικό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι τελείωσε με νίκη της ΑΕΚ με 3-2, η οποία ανέτρεψε το προβάδισμα δύο τερμάτων του αντιπάλου»
, καταλήγει το δημοσίευμα!

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x