Super League 2

Λάζοβιτς: «Μιλάω με την ΑΕΚ, αλλά…»

Τις συζητήσεις που έχει με την ΑΕΚ -αλλά και την απροθυμία να βιαστεί για το μέλλον του- επιβεβαίωσε ο Ντάνκο Λάζοβιτς. Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Σέρβος δήλωσε ότι όλα είναι ανοιχτά ακόμα.

Αποφασισμένος να ζυγίσει κι άλλο τα δεδομένα, πριν αποφασίσει πού θ’ αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, έδειξε ο Ντάνκο Λάζοβιτς.

Σε νέες δηλώσεις του στη «Novosti», ο Σέρβος επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, αλλά διέψευσε ότι του έχει τεθεί χρονικό περιθώριο για ν’ απαντήσει.

«Αυτά για τις προθεσμίες τα έχουν γράψει τα ελληνικά ΜΜΕ. Δεν είναι αλήθεια ότι έχω κάποιο deadline για να κάνω κάποια δήλωση ή ότι μου έχουν βάλει όρους. Απλά δεν είμαι άνθρωπος που θα επέτρεπε κάτι τέτοιο στον εαυτό του. Μιλάω με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάτι νεότερο που ν’ αξίζει ν’ αναφερθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος, δε, για την Παρτιζάν (που διαθέτει και το δέλεαρ του Champions League), ο Λάζοβιτς δεν θέλησε να δείξει κατά πόσο σκέφτεται να παραμείνει σ’ αυτή. Και τόνισε:

«Περιμένω να κάνω πιο συγκεκριμένη συζήτηση με τη διοίκηση της Παρτιζάν τις επόμενες δυο μέρες. Ξέρω το πλάνο που υπάρχει, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απαραίτητο η συζήτηση να γίνεται από κοντά, οπότε δεν θέλω να προδικάσω κάτι. Είναι σίγουρο ότι θα συναντηθούμε και ότι θα ταξιδέψω με την ομάδα στο Ζλάτιμπορ, οπότε θα δούμε τι θα γίνει μετά απ’ αυτό. Όλα είναι ανοιχτά ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x