Champions League

Λεάλι: «Δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Ολυμπιακό η Γιουβέντους»

Η Γιουβέντους είναι το φαβορί στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Νίκολα Λεάλι στην ιταλική εφημερίδα.

Την άποψη ότι η Γιουβέντους που είναι το φαβορί στην μεθαυριανή αναμέτρηση δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Νίκολα Λεάλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός τερματοφύλακας στην εφημερίδα Tuttosport

«Ο Ολυμπιακός έχασε εμπειρία από την αποχώρηση των Καμπιάσο και Ντομόνγκες, αλλά υπάρχουν κάποιοι παίκτες με τους οποίους έπαιξα μαζί, όπως ο Καπίνο, ο Ρομαό, ο Φορτούνης, ο Μάριν και ο Πάρντο. Ο Κολομβιανός είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας εξτρέμ που σκοράρει.

Όμως ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Ολυμπιακού παραμένει ο Μάριν, ο πρώην παίκτης της Φιορεντίνα. Ο Μάρκο είναι γρήγορος και εκρηκτικός στο ένας με έναν. Μετά είναι ο Φορτούνης που κάνει παιχνίδι και βγάζει εύκολα ασίστ και επίσης σκοράρει. Την περασμένη σεζόν σκόραρε 8 με 9 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η Γιουβέντους έχει μεγαλύτερη ποιότητα και αν παίξει όπως ξέρει στο τέλος θα πάρει τη νίκη. Η Γιουβέντους είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της, αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμήσει την ελληνική ομάδα, που έχει εμπειρία από παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όταν θα πάνε στην Ελλάδα θα πρέπει ήδη να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, γιατί το Καραϊσκάκη είναι μια ισχυρή έδρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x