Europa League

Λεάλι: «Συγκεντρωμένοι με την Αστάνα»

Ως προτεραιότητα χαρακτήρισε το ματς με την Αστάνα σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Νίκολα Λεάλι κατά την αποχώρηση του Ολυμπιακού για το Καζακστάν.

Δύσκολο παιχνίδι λόγω του αγωνιστικού χώρου (σσ. έχει συνθετικό χλοοτάπητα) αλλά και των καιρικών συνθηκών θα είναι αυτό με την Αστάνα σύμφωνα με τον Νίκολα Λεάλι και όσα υποστήριξε κατά την αποχώρηση του Ολυμπιακού για το Καζακστάν.

«Σίγουρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Παίζουμε εκτός έδρας, είναι ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος, το ίδιο και οι καιρικές συνθήκες, οπότε περιμένουμε διαφορετικό το παιχνίδι. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, όμως αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Αστάνα. Είναι εξίσου σημαντικό και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό», είπε ο Ιταλός τερματοφύλακας.

Από την άλλη μεριά, ο Μπρούνο Βιάνα στάθηκε και αυτός στη δυσκολία της ομάδας για το ματς στο Καζακαστάν, ενώ δήλωσε και αυτός πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος: «Πιστεύω πως δεν θα παίξει ρόλο το μεγάλο ταξίδι. Πηγαίνουμε δύο μέρες πριν το παιχνίδι μας. Θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε, δεν πιστεύω πως θα επηρεαστεί η ισορροπία του αγώνα από αυτό. Αυτό το παιχνίδι έρχεται πριν από το πολύ σημαντικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως επίσης είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Αστάνα και θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x