Champions League

Ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο στα εκτός έδρας γκολ ο Λεβαντόφσκι

Με το γκολ που πέτυχε στο χθεσινό παιχνίδι της Τσέλσι με την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στα εκτός έδρας γκολ.

Η χθεσινή επικράτηση της Μπάγερν Μονάχου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Τσέλσι με 3-0 για τη φάση των «16» του Champions League είχε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκόρερ του τελευταίου γκολ.

Με το τέρμα αυτό ο Πολωνός έφτασε τα εννιά εκτός έδρας στη φετινή διοργάνωση και ισοφάρισε την επίδοση που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη σεζόν 2013/14.

Ο 31χρονος σέντερ φορ έχει σκοράρει δύο γκολ στην έδρα του Ολυμπιακού, τέσσερα στο Βελιγράδι εναντίον του Ερυθρού Αστέρα και τρία στο Λονδίνο με τα δύο να είναι εις βάρος της Τότεναμ.

Από την άλλη ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πριν επτά χρόνια είχε τινάξει τα δίχτυα ισάριθμες φορές κόντρα σε πέντε διαφορετικές ομάδες. Εκείνες ήταν οι Κοπεγχάγη (ένα γκολ), Γιουβέντους (ένα γκολ), Γαλατασαράι (τρία γκολ), Σάλκε (δύο γκολ) και Μπάγερν Μονάχου (δύο γκολ).

Με το ρυθμό που έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Λεβαντόφσκι είναι έτοιμος να ξεπεράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα εκτός έδρας γκολ.

Επιμέλεια: Θανάσης Ρενδούμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x