Γερμανία

Λεβαντόσφκι: «Χρειάζεται μεταγραφές η Μπάγερν για να διεκδικήσει μεγάλους τίτλους»

Απαισιόδοξος για το μέλλον της Μπάγερν, εάν δεν πραγματοποιήσει μεταγραφές, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, χωρίς όμως να τίθεται θέμα δικής του αποχώρησης.

Καθόλου δεν μάσησε τα λόγια του ο Πολωνός σούπερ σταρ της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σε δηλώσεις που παραχώρησε, τονίζοντας την ανάγκη της βαυαρικής ομάδας για άμεση μεταγραφική ενίσχυση.

Άλλωστε, την ίδια ανησυχία μοιράζονται και οι φίλοι της πρωταθλήτριας Γερμανίας, οι οποίοι βλέπουν τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να ενισχύεται ουσιαστικά το φετινό καλοκαίρι και να απειλεί τη δική της πρωτοκαθεδρία.

« Χρειαζόμαστε περισσότερους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, τόσο για την ενίσχυσή του, όσο και για να βελτιωθεί η ποιότητα των προπονήσεων και ελπίζω να έχουμε εξελίξεις σύντομα. Χωρίς μεταγραφές, θα είναι δύσκολο να τρέφουμε ελπίδες για μεγάλους τίτλους και τα τελευταία δύο χρόνια, η Μπάγερν δεν έχει κάνει μεγάλες μεταγραφές», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το δικό του μέλλον στην ομάδα, τόνισε ότι δε μπορεί να το φανταστεί μακριά από το Μόναχο.

«Νιώθω πολύ καλά στο Μόναχο και απολαμβάνω, όχι μόνο να αγωνίζομαι εδώ, αλλά και τη ζωή στην πόλη» είπε χαρακτηριστικά ο 30χρονος φορ.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς λήγει το καλοκαίρι του 2021, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα υπάρξει επέκταση μέχρι το 2023.

Σε πέντε χρόνια παρουσίας στη Μπάγερν, ο Λεβαντόφσκι μετρά το εντυπωσιακό νούμερο των 106 γκολ σε 126 εμφανίσεις, ενώ έχει βρει δίχτυα 55 φορές σε 98 συμμετοχές με την εθνική της χώρας του.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x