Stoiximan Super League

Λέβι Γκαρσία: «Ανυπομονώ να μπω και να παίξω στην ΑΕΚ»

Έτοιμος να περάσει σε δράση και να δείξει άμεσα στην ΑΕΚ πόσο καλά έκανε που τον επέλεξε δήλωσε ο Λέβι Γκαρσία.

Την ώρα να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ δεν βλέπει ο Λέβι Γκαρσία.

Μιλώντας στο κανάλι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Τρίνινταντ στο youtube, το νέο απόκτημα της «Ένωσης» δήλωσε ευτυχής που κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον μιας μεγάλης ομάδας, όπως είπε.

Τόνισε λοιπόν ότι ανυπομονεί πλέον να μπει στο γήπεδο και να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν για εκείνον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκαρσία

Για την συμφωνία με την ΑΕΚ: «Συνήθως δεν μιλάω πριν το μελάνι ακουμπήσει το χαρτί, αλλά το deal είναι σχεδόν ολοκληρωμένο. Ευελπιστώ τις επόμενες 24 με 48 ώρες να είμαι στην Ελλάδα για να υπογράψω το συμβόλαιό μου. Οι Ελληνες με παρακολουθούσαν εδώ και καιρό, έκαναν μια καλή προσφορά στην ομάδα μου και την αποδέχτηκε».

Για την πορεία του από την Ολλανδία ως τώρα: «Νιώθω πολύ καλά πλέον. Μετά την Άλκμααρ τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα για εμένα. Ήρθα στο Ισραήλ, κατάφερα να αντεπεξέλθω και μια πολύ καλή ομάδα έφτασε με ένα πολύ ζεστό ενδιαφέρον. Αισθάνομαι υπέροχα. Ευελπιστώ να βρεθώ σύντομα εκεί, να μπω άμεσα στην ομάδα και να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Για την πορεία του στο Ισραήλ: «Βελτιώθηκα πολύ στο Ισραήλ. Είδα μια διαφορετική ποδοσφαιρική φιλοσοφία και πέρασα μερικά καλά χρόνια εδώ. Είχα κάποια καλά παιχνίδια εδώ και κατάφερα να προσελκύσω το βλέμμα μιας μεγάλης ομάδας».

Για τα συναισθήματά του πριν φτάσει στην Ελλάδα: «Δίνω τα πάντα για όποια ομάδα και αν παίζω. Δεν υπάρχει ρεπό, μόνο δουλειά. Ελπίζω να είμαι σύντομα στην Ελλάδα, να υπογράψω το συμβόλαιό μου και να μπω άμεσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x