Europa League

Λέκο: «Δεν θα μας κάνει δώρα η ΑΕΚ»

Βέβαιος πως το έργο της Κλαμπ Μπριζ δεν θα είναι εύκολο απέναντι στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας, Ιβάν Λέκο, που πάντως θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να κυριαρχήσει.

Ο Ιβάν Λέκο δεν πιστεύει πως η ΑΕΚ θα είναι εύκολη λεία για την Κλαμπ Μπριζ, ωστόσο θεωρεί πως η ομάδα του έχει όλα τα φόντα να κυριαρχήσει στο πρώτο ματς την Πέμπτη και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που γνωρίζω πολύ καλά. Παίζει πολύ συγκροτημένα και δεν θα μας κάνει δώρα. Γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Θα πρέπει να παίξουμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Ξέρουμε πως έχουμε την ποιότητα για να κυριαρχήσουμε στην αναμέτρηση και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο Κροάτης τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

«Δεν έχουν πάρει τα μυαλά μας αέρα μετά τις τελευταίες νίκες, όπως και δεν μας πήρε από κάτω μετά τον αποκλεισμό από την Μπασακσεχίρ. Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να αναγκάσουμε τον κόσμο μας να μας υποστηρίξει. Η Μπριζ δεν είναι τίποτα χωρίς τον κόσμο τους, το πάθος τους, η ενέργειά τους και η αγάπη τους είναι απαραίτητα στοιχεία για να παρουσιάζει η ομάδα μας το πρόσωπο που πρέπει. Στην έδρα μας παίζουμε πάντα 12 εναντίον 11 και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x