Champions League

Λεμονής: «Έχουμε κάτι που δεν το έχουν οι άλλες ομάδες στην Ελλάδα»

Και τώρα… πρωτάθλημα! Ο Τάκης Λεμονής έδωσε το σύνθημα, μετά το τέλος της φετινής ευρωπαϊκής περιπέτειας του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες έχουν κάτι, που οι άλλες ομάδες δεν το έχουν…

Στην ψυχή του πρωταθλητή αναφέρθηκε ο Τάκης Λεμονής, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τη Γιουβέντους.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, η ομάδα ρίχνει, πλέον, όλο της το βάρος στο πρωτάθλημα, τονίζοντας: «Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Έχουμε κάτι που δεν το έχουν οι άλλες ομάδες: Την ψυχή του πρωταθλητή
».

Αναλυτικά, ο Τάκης Λεμονής τόνισε:

- για το εάν συμφωνεί πως ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερό του παιχνίδι: «Θα πρέπει να το δω και πάλι, αλλά νομίζω ότι ήταν ένα καλό ματς, έχοντας υπόψη μας και τον βαθμό δυσκολίας του. Ήταν ένα αρκετά καλό ματς από την πλευρά μας».

- για το αν το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι άλλο: «Σίγουρα, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι λίγο διαφορετικό. Είχαμε στιγμές να βάλουμε γκολ. Αλλά η γενική προσπάθεια και η προσέγγιση του αγώνα ήταν καλή. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί δεν μας άξιζε το 0-2. Αλλά έχω μείνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών».

- για το αν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις παικτών: «Είναι νωρίς να πούμε κάτι τώρα. Τελειώνοντας το ματς, η πρώτη μας έννοια ήταν να δούμε εάν όλοι οι παίκτες μας είναι εντάξει. Η σκέψη μας με τον Βάντις ήταν να παίξει, περίπου, 40 λεπτά. Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το ματς με τον Παναιτωλικό».

- για το αν πιστεύει ότι μπορεί η Γιουβέντους να φτάσει και πάλι στον τελικό του Champions League: «Είδα το ματς με τη Νάπολι. Πήρε μια νίκη. Είναι μια ομάδα που, σίγουρα, κάθε χρόνο θα διεκδικήσει την πρόκριση μέχρι και τον τελικό. Μια σπουδαία ομάδα, που δουλεύει με τον ίδιο προπονητή τα τελευταία χρόνια, και πολύ σοβαρά».

- για το αν υπάρχουν θετικά από την παρουσία του Ολυμπιακού στους ομίλους: «Θα είναι μεγάλο λάθος αν δεν κρατήσουμε θετικά και αρνητικά από αυτήν την παρουσία μας στον όμιλο. Θα μας βοηθήσει στον σχεδιασμό πολλών πραγμάτων και την επόμενη χρονιά».

- για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε κάτι παραπάνω στον όμιλο: «Όλα είναι εφικτά στο ποδόσφαιρο. Το πρώτο ματς ήταν κακό. Στο Τορίνο, όμως, αν είχαμε μπορέσει να πάρουμε κάτι, τότε ίσως να ήταν διαφορετικά κάποια πράγματα. Έχουμε μπροστά μια σπουδαία μάχη στο πρωτάθλημα. Ρίχνουμε εκεί όλο το βάρος. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Έχουμε κάτι που δεν το έχουν οι άλλες ομάδες: Την ψυχή του πρωταθλητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x