Champions League

Λεμονής: «Καλύτερη από μας η Σπόρτινγκ, ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Την ανωτερότητα της Σπόρτινγκ παραδέχτηκε ο Τάκης Λεμονής μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 3-1, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του και στάθηκε στα λάθη.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αν και παραδέχτηκε πως με την επιφυλακτική τακτική που επέλεξε θα ήταν δύσκολο να αντιδράσει ο Ολυμπιακός μετά τα δύο γκολ της Σπόρτινγκ στο φινάλε του ημιχρόνου, εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής.

«Ο στόχος μας ήταν να προσπαθήσουμε να έχουμε έναν ρυθμό που να μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι μπορούμε να προηγηθούμε. Ήταν πολύ καθοριστικό το τρίλεπτο στο τέλος του ημιχρόνου που δεχτήκαμε τα δύο γκολ και μετά δεν είχαμε την ψυχολογία να αντιδράσουμε. Ήταν δύσκολο με τον τρόπο που επιλέξαμε να δημιουργηθούν πολλές καλές φάσεις και κάποιες καλές προϋποθέσεις κυρίως από τα δεξιά», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

«Είναι καλύτερη ομάδα από μας η Σπόρτινγκ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια υπέρβαση, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, αλλά σίγουρα πληρώσαμε τα λάθη μας και πρέπει να τα δούμε. Θα κάνουμε τον απολογισμό μας σε θέματα που αφορούν την ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού. Είναι πάντα ένα καλό μάθημα το Champions League», πρόσθεσε.

Όσο για το κίνητρο που μπορεί να βρει η ομάδα του κόντρα στη Γιουβέντους την τελευταία αγωνιστική, είπε: «Το κίνητρο της συμμετοχής σε αυτή τη διοργάνωση και απέναντι σε αυτές τις ομάδες είναι πολύ μεγάλο. Γι’ αυτό και θα υπάρχει κίνητρο να κάνουμε μια πολύ καλή προσπάθεια και απέναντι στη Γιουβέντους».

Τέλος, για το πρωτάθλημα που πλέον περνά σε πρώτο πλάνο είπε: «Υπάρχει συνέχεια στο πρωτάθλημα, που είναι πολύ σημαντικό για μας. Πρέπει με το που θα προηγηθούμε στην Αθήνα να προσγειωθούμε και σωματικά και πνευματικά, γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Προσωπικά με στενοχωρεί που δεν θα έχουμε πλέον ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά όταν μπαίνεις σε διαδικασία μόνο πρωταθλήματος είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x