Champions League

Λέοβατς: «Όλα πιθανά με τους οπαδούς στο πλευρό μας»

Πολλά στη δυναμική των οπαδών του ΠΑΟΚ για την ρεβάνς της Τούμπας με τον Άγιαξ βασίζει ο Μαρίν Λέοβατς.

Η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι ικανή να τον ωθήσει στην πρόκριση του επί του Άγιαξ στο δεύτερο παιχνίδι του στην Τούμπα υποστήριξε ο Μαριν Λέοβατς σε δηλώσεις του στη Metrosport.

««Παίζουμε στο σπίτι μας, παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε κοντά μας τον κόσμο. Είναι πιο εύκολο για εμάς να αγωνιζόμαστε στην καυτή μας έδρα», ανέφερε ο Κροάτης αμυντικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λέοβατς στη Metrosport:

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα με την ισοπαλία στο Αμστερνταμ. Πόσο σημαντικό είναι για την πρόκριση αυτό το 1-1;
«Πρώτα απ’ όλα είναι ένα πολύ καλό σκορ για εμάς καθώς σκοράραμε εκτός έδρας και φυσικά δεν χάσαμε. Αυτό μας δίνει καλές πιθανότητες για τον εντός έδρας αγώνα μας σε ότι αφορά την πρόκριση. Σίγουρα και ο αγώνας στην Τούμπα θα είναι δύσκολος παρόλο που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας καθώς ο Αγιαξ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αλλά με τους οπαδούς μας στο πλευρό μας όλα είναι πιθανά».

Η σκέψη ότι είχατε ευκαιρίες ακόμη και για τη νίκη σας αφήνει μια στεναχώρια;
«Φυσικά και θα θέλαμε να κερδίσουμε και είχαμε τις ευκαιρίες αλλά και από την άλλη και ο Αγιαξ θα μπορούσε να είχε σκοράρει ένα δεύτερο γκολ. Αλλά αυτό το 1-1 είναι το σκορ, είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς, μας δίνει ελπίδες και τώρα κοιτάμε τον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας».

Τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τούμπας;
«Στο παιχνίδι στην Ολλανδία επικεντρωθήκαμε στην άμυνα, όλη η ενέργεια μας αφοσιώθηκε στο πώς θα πιέσουμε και θα κλείνουμε τους χώρους και δεν κάναμε τις πολλές ευκαιρίες. Δεν παίξαμε πολύ στην επίθεση και νομίζω ότι αυτό την Τετάρτη θα αλλάξει».

Με αυτή την εκτός έδρας ισοπαλία, αλλάζουν οι ισορροπίες σε ότι αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης;
«Παίζουμε στο σπίτι μας, παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε κοντά μας τον κόσμο. Είναι πιο εύκολο για εμάς να αγωνιζόμαστε στην καυτή μας έδρα. Ο κόσμος θα μας ωθήσει την Τετάρτη και αυτό το ξέρουμε. Η πρόκριση είναι 50-50, εμείς έχουμε να κάνουμε τη δουλειά μας την Τετάρτη, να την κάνουμε σωστά και θα δούμε ποιος θα προκριθεί».

Σε ότι αφορά τον εαυτό σου, η αλήθεια είναι ότι επικεντρώθηκες στα αμυντικά καθήκοντα.
«Στο παιχνίδι στην Ολλανδία, το παιχνίδι μου αφορούσε το αμυντικό κομμάτι και ελπίζω την Τετάρτη να μπορώ να βοηθήσω και επιθετικά. Αλλά στο πρώτο παιχνίδι, όλη η ομάδα έπαιξε καλά αμυντικά, ο ένας έπαιξε για τον άλλο και για αυτό πήραμε και το θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x