Super League 2

Λεουτσάκος: «Προσπαθούμε να… ισιώσουμε τη Football League»

Τις προσπάθειες που γίνονται από τον ίδιο για να συμμαζευτεί η κατάσταση στην κατηγορία ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Τις ενέργειες που έχει ήδη κάνει και προσπαθεί να δρομολογήσει για να βελτιωθεί η κατάσταση στη Football League ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

«Προσπαθούμε να ισιώσουμε το ποδόσφαιρο της Β’ Εθνικής που θεωρούμε πως πρέπει να γίνει πιο ελληνικό. Είναι μια κατηγορία που πρέπει να βοηθήσει και τη Super League και τις εθνικές ομάδες. Μακάρι να μπορούσαν να μπουν και οι β’ ομάδες των συλλόγων της Α’ Εθνικής. Έχουμε κρίση και είναι κρίμα με αυτή την κατάσταση τα δικά μας παιδιά να μην παίζουν. Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε τους Έλληνες παίκτες. Θα πρέπει και η ΕΠΟ να θεσμοθετήσει πόσους Έλληνες θέλει σε κάθε κατηγορία», τόνισε.

«Δίνω μάχη από αυτή τη θέση κι αν δεν αφήσω κάτι φεύγοντας, δεν έχει νόημα. Με όλα τα προβλήματα που έχουμε πιστεύω πως θα αντέξουμε. Παλεύουμε και θα αντέξουμε. Αν θέλουμε να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο, πρέπει να μπουν δικλείδες. Αν θέλουμε λεφτά από το κράτος, δεν γίνεται να έρχεται ο καθένας, να παίρνει μια ομάδα, να βάζει τα λεφτά στην τσέπη του και να εξαφανίζεται. Αλλά σε αυτό πρέπει να βοηθήσει η πολιτεία», πρόσθεσε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην παράταση για κατάθεση φακέλου για πιστοποιητικό αδειοδότησης που δόθηκε στις ομάδες τις Football League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x