Super League 2

Λεουτσκάκος: «Θα έχουμε θετική εισήγηση για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις»

Ο πρόεδρος της Λίγκας της μίλησε στον Αθλητικό Μετρόπολις για την επικείμενη σύσκεψη του προεδρείου της Σούπερ Λίγκας 2 και της Football League

Την εκτίμηση πως οι λοιμωξιολόγοι θα δώσουν το ΟΚ για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και κατ’ επέκταση και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 έκανε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο πρόεδρος της Λίγκας της μίλησε στον Αθλητικό Μετρόπολις για την επικείμενη σύσκεψη του προεδρείου της Σούπερ Λίγκας 2 και της Football League με την ομάδα των ιατρών που λαμβάνει αποφάσεις για τα θέματα της πανδημίας στη χώρα.

«Έχουμε κάνει μια επιστολή υπό τη σκέπη της ΕΠΟ και της Super League 1 ώστε στη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων να μας δώσουν το ΟΚ για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2. Από τις ενδείξεις, πιστεύουμε ότι θα έχουμε θετική εισήγηση για τις ομάδες τις Super League 2 ώστε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Μη ξεχνάμε ότι η Super League 2 είναι αλληλένδετη με τη Super League 1. Θα προσπαθήσουμε και για τη Football League. Ελπίζουμε να μειωθούν τα κρούσματα στη Βόρεια Ελλάδα. Ελπίζω να ξεκινήσουμε σε 15 μέρες γιατί μετά θα έχουμε πρόβλημα με τις ημερομηνίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x