Ακραίο χαρακτηρίζει το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Άγιαξ ο Μάριος Λευκαρίτης.

Ο Κύπριος παράγοντας, επί πολλά έτη μέλος του ΔΣ της UEFA και της Κυπριακής ΠΟ με τα λόγια του καθησυχάζει τους φίλους της Ένωσης καθώς προσθέτει: «Αν στην UEFA θεωρούσαν τόσο σοβαρές τις δύο υποθέσεις, θεωρώ πως θα προχωρούσαν άμεσα στην εκδίκαση τους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα μέλη της Πειθαρχικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, εξετάζουν όσα αναγράφονται στις εκθέσεις του παρατηρητή και στο φύλλο αγώνος και κρίνουν τη σοβαρότητα των επεισοδίων. Αυτό που επίσης λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν, είναι αν η ομάδα που κατηγορείται σοβαρά έχει δώσει σοβαρά δικαιώματα και έχει τιμωρηθεί κατά τη διάρκεια της ίδιας σεζόν.

Στην προκειμένη περίπτωση, η υπόθεση της ΑΕΚ, δεν εκδικάστηκε άμεσα και μην ξεχνάμε πως είναι και ο Άγιαξ κατηγορούμενος, έστω και σε μικρότερο βαθμό από την ΑΕΚ και συνεχίζει να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν στην UEFA θεωρούσαν τόσο σοβαρές τις δύο υποθέσεις, θεωρώ πως θα προχωρούσαν άμεσα στην εκδίκαση τους.

Με βάσει την πείρα μου και το λέω με επιφύλαξη, θωρώ πως θα είναι ακραία και θα μου προξενήσει έκπληξη μια ποινή απευθείας αποκλεισμού της ΑΕΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

TAGS: A.E.K.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ